بیا بهت قلق پنکیک پفکی رو یاد بدم! | ترفند پخت پنکیک پفکی شکلاتی +ویدئو


 

پنکیک پفکی یک نوع کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک ها نوعی نان و در صورت شیرین بودن شیرینی آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی کیک‌های تابه‌ای را همراه با مربا،عسل، شکلات، میوه، شیره و گوشت مصرف می‌کنند.در ادامه برای اطلاع از پخت پنکیک پفکی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت پنکیک پفکی:

* دو عدد تخم مرغ

* یک پیمانه (200 گرم) آرد

* یک چهارم پیمانه (50 گرم) شکر

* یک قاشق چایخوری پودر کاکائو

* یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

* یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

* یک قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه پنکیک پفکی:

1. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن مایع در ماهیتابه بریزید و پخش کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا کرم رنگ شوند. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود.

3. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

4. یک ملاقه از مایه پنکیک را در ماهیتابه داغ بریزید. اجازه دهید پنکیک به مدت 2-3 دقیقه بپزد تا روی آن حباب ایجاد شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت 1-2 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

بیشتر بخوانید  "خوراک مرغ و اسفناج"؛ وعده ای مقوی با طعمی لذیذ

5. پنکیک های آماده شده را به صورت دلخواه با خامه، سس شکلات، میوه، آجیل یا سایر مواد دلخواه تزئین کنید و سرو نمایید.

نکات:

 برای تهیه پنکیک شکلاتی، می توانید از یک چهارم پیمانه شکلات تلخ رنده شده یا پودر شکلات در مایه پنکیک استفاده کنید.

 اگر می خواهید پنکیک های شما نازک تر شوند، از یک قاشق چایخوری مایه پنکیک در ماهیتابه داغ بریزید.

 اگر می خواهید پنکیک های شما ضخیم تر شوند، از یک قاشق غذاخوری مایه پنکیک در ماهیتابه داغ بریزید.

 برای اینکه پنکیک های شما به هم نچسبند، ماهیتابه را قبل از هر بار ریختن مایه پنکیک با یک کاغذ روغنی تمیز پاک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید