بکارگیری 10000 فرزند مبارز و رزمنده بیش از 70 درصد در ارگان های دولتی



به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سالن جلسات استانداری اظهار داشت: لرستانی ها از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون استاندار بوده اند. علی (ع) و آزادگی و شجاعتشان با توحید همراه است.

وی افزود: تنها قومی که در ایران تمامیت آن حفظ شده، مردم لر هستند و سایر اقوام با بخشی از کشور خود قطع شده اند، اما لرستان تمامیت خود را حفظ کرده و تمامیت ایران را نیز حفظ کرده است. “

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: قبل از انقلاب هر جا که دولت مرکزی دچار مشکل می شد، لرستان به سطح حکومت مرکزی رسید و پایه های سست شده را مستحکم کرد و نقش مهمی در دوران انقلاب و پس از آن داشت.

وی ادامه داد: در بیانات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری درباره آینده انقلاب اسلامی، تداوم آن در ارتباط با حفظ فرهنگ ایثار و شهادت مطرح شده است و تعبیر مقام معظم رهبری این است که حفظ و حراست از فرهنگ ایثار و شهادت. حیات انقلاب اسلامی در گرو حفظ فرهنگ ایثار و شهادت است و شهادت است.

رئیس صندوق شهادت و امور ایثارگران با بیان اینکه صندوق ایثارگران به گفته رئیس جمهور نهادی برای حفظ عصمت و طهارت است، اظهار داشت: این صندوق به عنوان نهادی برای حفظ عصمت و طهارت است.

وی افزود: کار اصلی شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت حفظ وحدت کشور ایران و زمینه سازی برای پیوندهای فکری، گفتمانی و فرهنگی جامعه دینی ماست.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه راه حفظ فرهنگ، مرجعیت است، گفت: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) وقتی می خواستند اسلام را معرفی کنند، خودشان این کار را کردند و الگوی کامل دین بودند، همچنین. به عنوان معصوم فرهنگ ها باید مرجع و الگو باشند پس امام می فرمایند کرامت شهدا را حفظ کنید.

بیشتر بخوانید  صفحه جستجوی شما یافت نشد.

وی با تاکید بر لزوم رسیدگی به موجودیت جامعه ایثارگران تصریح کرد: دانش آموزان الگو هستند و باید شرایط آنها با سایر افراد جامعه متفاوت باشد و در این راه نیازمند کار فرهنگی و تربیتی هستیم.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: رفتار ما در رابطه با امور جامعه ایثارگری صرفاً به یک سازمان خدماتی تبدیل شده است و این جهت گیری نادرست به یک اصل تبدیل شده است در حالی که شعبه خود مسیر رسیدن به هدف بزرگتر است و لازم است شخصیت ها و نقش برجسته ای داشته باشند. الگوهای موجود در این زمینه باید برجسته شوند.”

معاون رئیس جمهور افزود: برخی فکر می کنند ایثار مربوط به دوران است و اکنون تمام شده است و اکنون زمان آن رسیده است که باید آن تصویر از خانواده های جانباختگان و رزمندگان را نشان دهیم که هنوز مدام هستند. قربانی کردن. و این نیاز به یک برنامه دارد.» برنامه های کوچک وجود دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: برخی از ایثارگران هستند که حق واگذاری زمین دارند که در برخی استان ها پوشش ۱۰۰ درصدی است اما در استان لرستان تعداد کمی واگذار شد در حالی که در لرستان. 3000 نفر حق دارند. برای انتقال

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه سهمیه پنج درصدی پرش سراسری مسکن باید به ایثارگران اختصاص یابد، گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و وجود چهره های انقلابی امیدواریم در حوزه مسکن و اشتغال سرعت ایجاد کنیم. “

وی با اشاره به شرایط مساعد همه جانبه در رابطه با سال های اول جنگ، افزود: فضای آن زمان چگونه بود که الان نیست، آیا منابع اقتصادی و درآمدهای ما کاهش پیدا کرده است؟ قطعا نه و روحیات تغییر کرده است و اگر همان روحیات باشیم قطعا شرایط فرق می کند.

بیشتر بخوانید  فیلم آتش سوزی تیراژه امروز + عکس

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: ایثارگران الزامات قانونی زیادی دارند که پاسخگو نیست و اگر بخواهیم تمام قوانین موجود را برای ایثارگران اعمال کنیم به رقمی در حدود 126 هزار میلیارد تومان نیاز داریم در حالی که کل بودجه ما 31 هزار و 600 میلیارد تومان است. . .

وی با اشاره به موضوع پاداش پایان خدمت ایثارگران از ماده 38 و 39 تصریح کرد: اجرای این امر 40 هزار میلیارد تومان بار مالی دارد که معادل بودجه یک ساله ما است.

رئیس صندوق شهدا و امور ایثارگران تصریح کرد: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم مقداری معوقه پرداخت کرده ایم و بخشی از آن در بودجه سال آینده لحاظ شده است.

وی گفت: بیشترین رشد را در لایحه ایثار و شهادت شاهد بودیم.

وی افزود: در حوزه اشتغال نیز برای فرزندان شهدا و رزمندگان 70 درصد و بیشتر برنامه ویژه داریم. سازمان استخدامی کشور 17 هزار محل سازمانی به ما داده است و 33 هزار فرزند شهدا و رزمندگان 70 درصد بیکار هستند. 7000 نفر قبول شدند و استخدام شدند و 10000 نفر دیگر تا پایان سال تست خواهند شد.

وی افزود: برخی از این گروه ها ممکن است به هر دلیلی شرایط استخدام در دستگاه های دولتی را نداشته باشند و باید با کمک شرکت ها و توانمندسازی برای آنها شغل ایجاد کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر جدی بودن موضوع تغییر وضعیت لرستان گفت: متاسفانه این موضوع در استان لرستان خوب نیست و لازم است استاندار به این موضوع دست یابد. به طور جدی در این امر دخیل است.” سوال.”

وی در خصوص اجرای خوب طرح قدردانی و سرکشی خانواده های جانباختگان لرستان افزود: این برنامه خوبی است که امیدواریم تداوم داشته باشد، شاید نتوانیم به برخی از والدین شهدا خدمت کنیم زیرا میانگین سنی برخی 80 سال است.» و لازم است صدا و سیمای استان به کمک بنیاد بیاید و خاطرات این عزیزان را ثبت کند.

بیشتر بخوانید  ساعت طرح ترافیک امروز پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ – ایران چطور

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه پدر و مادر شهدا فرهنگ شفاهی این انقلاب هستند، گفت: نامگذاری خیابان ها و کوچه ها به نام مقدس شهدا باید انجام شود چرا که شهدا مایه افتخار آبادی هستند.

وی افزود: مشاوران صندوق ایثارگران نباید خود را متولی ایثارگران آن سازمان بدانند بلکه متولی امور کل جامعه ایثارگران باشند و در این راستا کسانی که با این قشر آشنا هستند باید منصوب شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه قرن جدید قرن برنامه ریزی بلندمدت انقلاب است، گفت: اقدام کنیم.

وی افزود: یکی از پیشنهاداتی که به همه استان ها برای برجسته سازی و توانمندسازی هر استان داده شده این است که فرد خاصی از آن استان را شناسایی کنیم تا بتوانیم برای هر قوم در بین آنها اولویت داشته باشیم و امیدواریم با کمک سپاه – و استان و شهرداری می توانند سالی یک فیلم و سریال درباره پدیده ایثار و شهادت داشته باشند اما باید باشکوه و بزرگ باشد.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: بخشی از هزینه این کار توسط بنیاد شهید تامین می شود و برخی دیگر نیز باید بر عهده سایر دستگاه ها باشد تا بتوانیم سالانه شخصیت های برجسته، عمیق، تاثیرگذار، موثر و حرفه ای را معرفی کنیم.

معاون رئیس جمهور افزود: باید با انجام چنین کارهایی قهرمانان واقعی خود را به جهانیان معرفی کنیم و به جنگ قهرمانان توخالی سریال های کره ای و ترکیه ای برویم و آن کم کاری ماست که نتوانستیم آن را حل کنیم. این سوال تا الان.»

دیدگاهتان را بنویسید