مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بچه ژله یلدایی درست کن که با همه ژله ها فرق داره! | طرز تهیه ژله یلدایی در دو مدل متفاوت +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه ژله یلدایی در دو مدل متفاوت 

 

ژله یلدایی یک دسر خوشمزه و مجلسی است که معمولاً در شب یلدا سرو می‌شود. این دسر معمولاً از ژله آلوورا، شیر، انار دون شده و رنگ سبز خوراکی تهیه می‌شود.ژله یلدایی بسیار ساده است و می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد.

شب یلدا یکی از طولانی‌ترین شب‌های سال است که معمولاً با دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه همراه است. یکی از رسوم شب یلدا، سرو انواع دسر و شیرینی است. ژله انار یکی از دسرهای مجلسی و خوشمزه‌ای است که می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد.

برای تهیه ژله انار، به مواد زیر نیاز داریم:

* یک بسته ژله آلوورا

* یک لیوان آب جوش

* یک سوم لیوان شیر

* (یا سه قاشق غذاخوری خامه یا بستنی وانیلی)

* انار دون شده

* دو تا سه قطره رنگ سبز خوراکی

طرز تهیه:

1. ژله آلوورا را در یک کاسه با آب جوش حل می‌کنیم.

2. شیر را به ژله اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

3. (یا خامه یا بستنی وانیلی را به ژله اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.)

4. ژله را در قالب مورد نظر می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

5. پس از اینکه ژله بست، آن را از قالب خارج می‌کنیم و روی آن را با انار دون شده تزئین می‌کنیم.

 برای اینکه ژله رنگ سبز زیبایی داشته باشد، می‌توانیم به آن دو تا سه قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنیم.

می‌توانیم به جای شیر از خامه یا بستنی وانیلی استفاده کنیم.می‌توانیم برای تزئین ژله، از انواع میوه‌ها و آجیل‌ها نیز استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید  عکس دید نشده از بازیگر مطرح کشور در لباس روحانیت

ژله دوم

 

 اگر می‌خواهید تکه‌های میوه را در ژله بریزید، دو روش وجود دارد:

 اولین روش این است که ژله را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود، سپس تکه‌های میوه را اضافه کنید.

روش دوم این است که ژله را لایه‌لایه بریزید. ابتدا یک لایه ژله بریزید و اجازه دهید نیم‌بند شود، سپس یک لایه میوه اضافه کنید و به همین ترتیب ادامه دهید. اگر می‌خواهید شیر را به ژله اضافه کنید، باید ژله و شیر را با دمای یکسان مخلوط کنید. در غیر این صورت، شیر می‌برد و ژله خراب می‌شود. برای اینکه لایه‌های ژله به هم بچسبند، باید هر لایه قبل از اضافه کردن لایه بعدی کاملاً سرد شده باشد. قالب ژله باید تمیز و عاری از چربی باشد. در غیر این صورت، ژله به قالب می‌چسبد. ظرفی که ژله را در آن قرار می‌دهید، باید مرطوب باشد. در غیر این صورت، ژله به ظرف می‌چسبد. برای خارج کردن ژله از قالب، قالب را به مدت چند دقیقه در آب گرم قرار دهید. سپس ژله را به آرامی از قالب خارج کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *