بچه پیتزا میخوای درست کنی بدون دردسر و خمیر ببین! | ترفند درست کردن پیتزا کاسه ای +ویدئو


 

درست کردن پیتزا کاسه ای اصلا سخت نیست فقط کافیه از نان تست به جای خمیر استفاده کنید!اگر دوست دارید درست کردن پیتزا کاسه ای را مرحله به مرحله یاد بگیرید پس حتما تا انتها این مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا کاسه ای:

* نان تست: 8 عدد

* سس کچاپ: به مقدار لازم

* پنیر پیتزا: به مقدار لازم

* قارچ: 100 گرم

* سوسیس: 100 گرم

* ذرت: 100 گرم

* نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا کاسه ای:

۱. با یک ظرف آهنی یا قالب پیتزا، خمیر وسط نان تست‌ها را جدا کنید.

۲. سس کچاپ را روی خمیر نان تست‌ها بمالید.

۳. قارچ، سوسیس و ذرت را خرد کنید و روی سس کچاپ بچینید.

۴. پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.

۵. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

۶. نان تست‌ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود و طلایی شود.

۷. پیتزاها را از فر خارج کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

۸. پیتزاها را داغ سرو کنید.

نکات:

* می‌توانید از هر نوع مواد دلخواه دیگری مانند گوشت چرخ کرده، مرغ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، زیتون سیاه و … در تهیه پیتزا استفاده کنید.

* اگر از نان تست‌های کوچک استفاده می‌کنید، می‌توانید دو یا سه نان تست را روی هم قرار دهید.

* برای اینکه پیتزاها تردتر شوند، می‌توانید آنها را قبل از قرار دادن در فر، به مدت 5 دقیقه در ماهیتابه گریل کنید.

بیشتر بخوانید  گفتگو با سازنده هواپیمای بدون سرنشین سمپاش در بخش کشاورزی / فرصت های تولید و صادرات

دیدگاهتان را بنویسید