به نظر شما پیتزا سرد خوشمزه تر است یا گرم؟


چرا سرد است و بقیه پیتزا خوشمزه است؟

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای بین المللی است که تقریباً همه افراد در هر سن و جنسیتی عاشق این غذا هستند. در این میان اکثر افراد تجربه خوردن پیتزای سرد را دارند که بسیار خوشمزه و لذیذ است.
یکی از مهم ترین عواملی که غذا را خوشمزه می کند مصرف گرم آن است و اصولا اکثر غذاها بعد از سرد شدن دیگر خوش طعم و محبوب نیستند. در این میان برخی غذاها کاملاً متفاوت هستند و می توان گفت در سرما و همچنین گرم و تازه پخته شده خوشمزه هستند.

بسیاری از ما هنگام نقاشی پیتزا رفتار آرامی داریم و بیشتر ما آن را برای فردا در یخچال نگهداری می کنیم. در این صورت پیتزایی که یک شب در یخچال بماند طعم خوبی دارد و کاملاً خوش طعم است.


پیتزا سرد

اکنون ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که دلیل آن چیست و چرا پیتزای سرد خوشمزه و پرطرفدار است. از نظر علمی، نگهداری پیتزا در یخچال در یخچال به مواد این غذا زمان می‌دهد تا با هم ترکیب شوند و طعم ملایم‌تری داشته باشند. از طرفی وقتی پیتزا سرد می شود ساختار خود را حفظ می کند و لایه گوجه فرنگی مانع از نفوذ چربی روی پنیر به پایه خمیر می شود.

باید بخوانید:

دمای غذا نیز بر درک طعم تأثیر می گذارد، بنابراین معمولاً غذای سرد طعم کمتری نسبت به غذای گرم دارد. یافته های محققان نشان می دهد که در دمای بین 15 تا 35 درجه سانتی گراد، کانال های حساس به گرما در گیرنده های طعم شیرین و تلخ روی زبان به طور گسترده باز می شوند و یک واکنش زنجیره ای برای ارسال سیگنال های قوی به مغز ایجاد می کنند.
در دماهای پایین تر، کانال های تشخیص طعم سخت تر باز می شوند و سیگنال ها ضعیف تر می شوند. در همین حال، گیرنده های طعم شور و ترش تحت تأثیر دما نیستند و پیتزای سرد در واقع می تواند طعم شورتر و بسیار بسیار خوشمزه تری داشته باشد.

بیشتر بخوانید  عسل خام چیست و چه خواصی دارد ؟


دیدگاهتان را بنویسید