به جای ترشی تکراری، این ترشی عراقی خوشمزه رو درست کن! | اینو که درست کنی همه عاشقش میشن! | طرز تهیه ترشی عراقی + ویدئو


ترشی عراقی، یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار است که در عراق و سایر کشورهای خاورمیانه تهیه می‌شود.  برای اطلاع از طرز تهیه ترشی عراقی با ما در ادامه همراه باشید. این ترشی از انواع سبزیجات، سیر، سرکه خرما، رب انار، شیره خرما، تمرهندی، شکر، نمک و ادویه ترشی تهیه می‌شود.

مواد لازم:

* شلغم: ۱ کیلوگرم

* سبزیجات دلخواه (مثل خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، کلم، فلفل دلمه‌ای): ۱ کیلوگرم

* سیر: ۳ حبه

* نیم لیتر آب

* نیم لیتر سرکه خرما

* نصف لیوان رب انار

* نصف لیوان شیره خرما

* نصف لیوان تمرهندی

* ۱ قاشق غذاخوری شکر

* ۱ قاشق غذاخوری نمک

* ۲ قاشق غذاخوری ادویه ترشی

* نصف لیوان آب سبزیجات پخته شده

طرز تهیه:

۱. شلغم‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

۲. سبزیجات دلخواه را به صورت دلخواه خرد کنید.

۳. سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید.

۴. آب و سرکه خرما را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

۵. رب انار، شیره خرما، تمرهندی، شکر، نمک و ادویه ترشی را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.

۶. سبزیجات و سیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

۷. اجازه دهید ترشی به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.

۸. شلغم‌ها را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

۹. اجازه دهید ترشی به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشد.

۱۰. ترشی را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

۱۱. ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

۱۲. ترشی را به مدت حداقل ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

بیشتر بخوانید  حامد لک برنده دستکش طلای ایران است

نکات:

* برای تهیه ترشی عراقی می‌توانید از انواع سبزیجات دلخواه استفاده کنید.

* اگر دوست دارید ترشی شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

* اگر دوست دارید ترشی شما ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار تمرهندی را بیشتر کنید.

* ترشی عراقی را می‌توانید به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاهای گوشتی، مرغ و ماهی سرو کنید.

طرز تهیه ترشی عراقی به صورت سریع:

اگر عجله دارید می‌توانید ترشی عراقی را به صورت سریع تهیه کنید. برای این کار، سبزیجات را به صورت دلخواه خرد کنید و در یک ظرف شیشه‌ای بریزید. سپس سرکه خرما، رب انار، شیره خرما، تمرهندی، شکر، نمک و ادویه ترشی را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید ترشی به مدت ۲۴ ساعت بماند. ترشی شما آماده است.

نکات:

* در روش سریع، ترشی شما به اندازه ترشی تهیه شده به روش سنتی خوشمزه نخواهد بود.

* اگر دوست دارید ترشی شما خوشمزه‌تر شود، بهتر است آن را به روش سنتی تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید