بهترین و خوشمزه ترین گوشت دنیا


کدام گوشت بهتر است؟

با این قسمت از دلگرم کننده به روز باشید بهترین گوشت آن ها ملاقات می کنند.

کدام گوشت بهتر است؟

بهترین گوشت برای قلب

خوردن گوشت به خصوص گوشت قرمز اگرچه برای سلامتی مضر است اما مصرف مقداری از آنها برای تغذیه مناسب ضروری است بهترین گوشت برای قلب ویژگی هایی دارد که بیشترین اهمیت را برای سلامت قلب دارد. ویژگی هایی مانند کلسترول پایین و اسید اوریک و غیره. بسیار خوب است که به سلامت هر عضوی به خصوص اندام هایی مانند قلب بیشتر توجه شود زیرا سلامت این قسمت های اصلی ضامن سلامت سایر اعضای بدن است.گوشت یکی از مواد غذایی جدایی ناپذیر است. بخشی از رژیم غذایی ما

به دلیل طعم فوق العاده اش نمی توان از آن چشم پوشی کرد اما هر چیزی قوانین خودش را دارد. کلسترول پایین در این نوع گوشت به قلب آسیب نمی رساند. همچنین نسبت به سایر گوشت ها اسید اوریک کمتری دارد.

منابع امگا 3 و فواید آن برای بدن

یک منبع غنی از امگا 3 ماهی سالمون است که بارها در مورد آن صحبت کرده ایم. گوشت سالمون سرشار از کاروتنوئید هگزانتین است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است.
گوشت طیور مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین برای قلب انسان مفید است زیرا کلسترول و چربی کمتری دارد. لازم به ذکر است که تفاوت زیادی بین گوشت مرغ وجود ندارد، زیرا چربی کمتر در این نوع گوشت بر سلامت قلب انسان تأثیر می گذارد.

دکتر نسرین امیدوار با تاکید بر اینکه انواع گوشت از جمله گوشت گاو، گوسفند، مرغ و ماهی به طور کلی گروهی از گوشت ها را در هرم تغذیه انسان تشکیل می دهند، گفت: گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئین، آهن، ویتامین B12 است. و بسیاری از مواد معدنی و ویتامین های دیگر. از نظر ارزش غذایی، فقط میزان آهن و پروتئین موجود در انواع گوشت متفاوت است، اما از نظر اسیدهای آمینه ضروری که نیاز به مصرف روزانه دارند، همگی یکسان هستند.

بیشتر بخوانید  چگونه از دندان های خود در برابر پوسیدگی محافظت کنیم؟

وی ادامه داد: گوشت ها از نظر میزان چربی در ترکیب با یکدیگر تفاوت دارند و در برخی از آنها میزان آهن یا نمک می تواند متفاوت باشد. مثلا گوشت شترمرغ که بیشترین میزان آهن را در بین انواع گوشت دارد. ماهی های صید شده به ویژه در آب های عمیق و عمیق سرد مانند سالمون و سالمون نسبت به سایر انواع گوشت ها از نظر اسیدهای چرب مفید مانند اسیدهای چرب امگا 3 که همه افراد باید روزانه مصرف کنند و از آن پیشگیری کنند بسیاری از بیماری های مزمن غنی تر هستند. .

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه به طور کلی همه گوشت ها جزء مواد پروتئینی مهم طبقه بندی می شوند، گفت: اگر به الگوهای غذایی سالم در دنیا مانند رژیم مدیترانه ای نگاه کنیم، کسانی را می یابیم که از این روش پیروی می کنند. به سرطان و بیماری های قلبی عروقی مبتلا می شود. بر اساس این الگو، بهتر است هفته ای دو وعده ماهی مصرف شود؛ همچنین اگر مرغ هفته ای یک بار و گوشت قرمز حتی هر دو هفته یک بار مصرف شود، برای بزرگسالان کافی است. در کودکان چون بزرگ می شوند و تنوع منابع پروتئینی برایشان مهم است، بنابراین باید میزان و تنوع بیشتر گوشت در رژیم غذایی گنجانده شود.

بهترین گوشت برای قلب

وی در خصوص انتخاب بهترین گوشت برای مصرف تصریح کرد: همانطور که گفته شد بهترین انتخاب گوشت می تواند گوشت ماهی باشد. از آنجایی که گوشت قرمز معمولاً سرشار از چربی و کلسترول است، به خصوص گوشت گوسفندی که چربی بیشتری نسبت به گوشت گاو دارد، با توجه به زندگی شهری و کم تحرکی مردم، توصیه می شود که گوشت قرمز کمتری مصرف کنند. به جای آن هفته ای یک یا دو بار گوشت سفید مخصوصا ماهی بخورید.

بیشتر بخوانید  علت مثبت و منفی بودن Toxoplasma gondii PCR در آزمایش خون/CSF

دکتر امیدوار خاطرنشان کرد: خانواده علاوه بر گوشت، تخم مرغ و حبوبات از گوشت تشکیل می شود، بنابراین در هر وعده غذایی نباید گوشت مصرف کنیم. خوشبختانه در غذاهای سنتی کشورمان از انواع حبوبات از جمله عدس، ماش، نخود و لوبیا استفاده می شود. از همه اینها که منابع مختلف پروتئین هستند، در مجموع به حدود 90 گرم در روز نیاز داریم، بنابراین باید آمادگی استفاده از آنها را داشته باشیم. در واقع یک فرد بالغ روزانه به دو تا سه واحد گوشت نیاز دارد که هر واحد آن حدود 45 گرم گوشت است.

وی با اشاره به اینکه گوشت طیور مانند مرغ، بوقلمون و اردک شامل دو نوع گوشت سفید و قرمز است، افزود: به عنوان مثال گوشت سینه مرغ، گوشت سفید و گوشت پا قرمز است که چربی بیشتری دارد. بنابراین به افرادی که رژیم غذایی کم کالری می خورند توصیه می شود علاوه بر مصرف کمتر گوشت قرمز، مرغ سفید و در واقع سینه مرغ بیشتر مصرف کنند. گوشت بوقلمون نیز به طور کلی یکی از بهترین انواع گوشت به حساب می آید، اگرچه میزان گوشت قرمز موجود در آن بیشتر از مرغ است و چربی بیشتری دارد، اما در مقایسه با گوشت قرمز چربی کمتری دارد.

این پزشک در پایان خاطرنشان کرد: در نظر داشته باشید که گوشت حیواناتی که در طبیعت پرورش داده می شوند، در مقایسه با حیواناتی که در قفس یا مزرعه پرورش داده می شوند و داروهای دامپزشکی و آنتی بیوتیک به آنها تزریق می شود. به دلیل تحرک بیشتر و استرس کمتر از کیفیت بالاتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید  نحوه مصرف داروی رمدسیویر برای درمان کرونا

********************************************************** **

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


دیدگاهتان را بنویسید