چندین منبع پروتئین برای ورزشکاران وجود دارد که می توانند با آگاهی از میزان پروتئین ، نیازهای بدن خود را به بهترین شکل برآورده کنند.
به گزارش ایسنا ، سفیده تخم مرغ یکی از مهمترین منابع پروتئین در ورزشکاران قدرتی است ، درصد پروتئین برابر با 100 است و منابع دیگری از پروتئین مانند محصولات لبنی ، سویا ، گوشت قرمز و … وجود دارد که ورزشکاران برای تأمین پروتئین بدن شما می تواند از آنها استفاده کند.
بر اساس این مقاله ، تهیه شده توسط مابوب عسکری ، متخصص تغذیه در فدراسیون پزشکی ورزشی ، و توسط آن فدراسیون به ایسنا ارسال شده است ، در آن آمده است:
محصولات لبنی شامل شیر ، ماست و پنیر دارای 92٪ پروتئین و سویا شامل سویا و مغزهای سویا 90٪ پروتئین دارند.
گوشت قرمز شامل گوشت گاو ، گوشت گاو ، بز و گوسفند 85 درصد پروتئین دارد و گوشت سفید شامل بوقلمون ، ماهی ، میگو و مرغ ، 82 درصد پروتئین دارد.
پروتئین حبوبات شامل لوبیا ، نخود ، نخود و عدس معادل 72 درصد ، پروتئین های گیاهی شامل لوبیا ، سیب زمینی و آرد ذرت معادل 70 درصد ، پروتئین آجیل و آجیل شامل بادام هندی ، بادام زمینی ، کدو ، تخمه آفتابگردان ، گردو ، معادل 55 درصد و غلات است. پروتئین شامل 25 درصد برنج ، نان و ماکارونی است.
نیاز روزانه به پروتئین در ورزشکاران و افراد عادی
لازم به ذکر است که نیاز پروتئین ورزشکاران قدرتی معادل 1.2 تا 1.7 کیلوگرم در روز و میزان نیاز پروتئین افراد عادی معادل 1.2 کیلوگرم در روز است.
انتهای پیام