بهترین مرغ شکم پری که که قرار بخوری رو بیا بهت یاد بدم
مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.
طرز تهیه مرغ شکم پر
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر:
مرغ کامل: 1 عدد
برنج: 1 پیمانه
لپه: 1/2 پیمانه
کشمش: 1/4 پیمانه
زرشک: 1/4 پیمانه
آلو بخارا: 5 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 4 حبه
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ شکم پر:
برنج را شسته و خیس کنید. لپه را نیز از چند ساعت قبل خیس کنید.
پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سپس در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
لپه، کشمش، زرشک و آلو بخارا را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
برنج خیس شده را آبکش کنید و به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید.
زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را نیز به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
داخل شکم مرغ را با مواد پر کنید و با نخ و سوزن آن را بدوزید.
مرغ را در قابلمه ای مناسب قرار دهید و روی آن آب بریزید تا سطح مرغ را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد تا مرغ و مواد داخل آن نرم شوند.
در 30 دقیقه آخر پخت، میتوانید از زعفران دم کرده برای خوشرنگتر شدن مرغ استفاده کنید.
پس از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و نخ و سوزن را از آن جدا کنید.
مرغ شکم پر را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید و با پلو زعفرانی یا نان سرو کنید.
نکات:
میتوانید به جای لپه از نخود فرنگی نیز استفاده کنید.
برای طعم بهتر مرغ میتوانید از 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره نیز استفاده کنید.
اگر میخواهید مرغ شکم پر شما مجلسیتر باشد، میتوانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در آن استفاده کنید.