بهترین مرغ شکم پری که که قرار بخوری رو بیا بهت یاد بدم | طرز تهیه مرغ شکم پر +ویدیو


بهترین مرغ شکم پری که که قرار بخوری رو بیا بهت یاد بدم

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه مرغ شکم پر

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر:

مرغ کامل: 1 عدد

برنج: 1 پیمانه

لپه: 1/2 پیمانه

کشمش: 1/4 پیمانه

زرشک: 1/4 پیمانه

آلو بخارا: 5 عدد

پیاز: 1 عدد

سیر: 4 حبه

زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر:

برنج را شسته و خیس کنید. لپه را نیز از چند ساعت قبل خیس کنید.

پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سپس در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

لپه، کشمش، زرشک و آلو بخارا را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.

برنج خیس شده را آبکش کنید و به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید.

زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را نیز به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

داخل شکم مرغ را با مواد پر کنید و با نخ و سوزن آن را بدوزید.

مرغ را در قابلمه ای مناسب قرار دهید و روی آن آب بریزید تا سطح مرغ را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد تا مرغ و مواد داخل آن نرم شوند.

در 30 دقیقه آخر پخت، می‌توانید از زعفران دم کرده برای خوشرنگ‌تر شدن مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  مشمولان جدید قانون مالیات بر ارزش افزوده فراخوان شدند

پس از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و نخ و سوزن را از آن جدا کنید.

مرغ شکم پر را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید و با پلو زعفرانی یا نان سرو کنید.

نکات:

می‌توانید به جای لپه از نخود فرنگی نیز استفاده کنید.

برای طعم بهتر مرغ می‌توانید از 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مرغ شکم پر شما مجلسی‌تر باشد، می‌توانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در آن استفاده کنید.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید