طرز تهیه غذای عربی (خورشت فاصولیه)
مواد اولیه برای تهیه خورشت فاصولیه :
-
لوبیا سفید ۲۵۰ گرم -
گوشت خورشی ۱۵۰ گرم -
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری -
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری -
پودر شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری -
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم -
روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت فاصولیه :
-
لوبیا را که از قبل خیس کردهایم میجوشانیم و بعد از چند جوش در آبکش ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. -
گوشت را خرد کرده به همراه روغن سرخ میکنیم. -
سپس رب گوجهفرنگی را به گوشت افزوده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. -
شنبلیله را همراه نمک، زردچوبه، پیازداغ، فلفل و لوبیا سفید به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم. -
سپس به همراه سه لیوان آب میگذاریم تا خورش بپزد. -
این خورش به همراه پلو و سبزی خوردن فوقالعاده خوش طعم و خوش خوراک است.
سایر نکات برای تهیه فاصولیه
-
در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید. -
اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن خورد کنید -
در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید. -
میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. -
این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد. -
این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.
نکتــه:این غذا مخصوص کشور عراق، سوریه و حتی کشورهای حوزه خلیجفارس میباشد.
نوش جان
گردآوری شده مجله دلگرم
مریم امینی