بهترین روش برای کباب کردن


بهترین روش برای کباب کردن

به طور کلی، بهترین روش برای آشپزی است گوشت بخارپز یا باربیکیو است؛ مشروط بر اینکه بو دادن باعث سوختگی موضعی در سطح گوشت نشود که می تواند سرطان زا باشد.

گوشت قرمز آیا آن را دوست دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، پس قطعا استیک را دوست خواهید داشت! البته استیک به روش های مختلفی پخته می شود و بسته به زمان و دمایی که در آن پخته می شود متفاوت است، بنابراین استیک به 3 نوع آبدار، نیم پر و هسته ای تقسیم می شود.

اما به نظر شما کیست؟ استیک گوشت گاو آیا خواص بیشتری وجود دارد؟

بهترین روش برای کباب کردن

دکتر علی اکبر سهیلی آزاد، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت:

اگر نمی‌خواهید به بیماری مسری مبتلا شوید، غذا را کاملا پخته شده بخورید
البته استیک خوب پخته شده سالم تر است زیرا گوشت می تواند در معرض آلاینده های انگلی مختلف از جمله کرم های نواری قرار گیرد.

به این ترتیب اگر گوشت به خوبی گرم نشود، این انگل ها از طریق گوشت به انسان منتقل می شوند و مشکلات زیادی را در دستگاه گوارش ایجاد می کنند. غذاهای گوشتی دیگر، مانند کباب خرد شده و کباب برگ، درست مانند استیک، باید روی حرارت ملایم پخته شوند تا خوب بپزند. به این ترتیب مواد مغذی گوشت از بین نمی رود.

وقتی دمای شعله زیاد باشد گوشت نه تنها مواد مغذی خود را از دست می دهد، بلکه چربی های سطح گوشت را می سوزاند و می سوزاند و مشکلات زیادی برای بدن ایجاد می کند و این روش پخت می تواند بسیاری از آلودگی های میکروبی گوشت از جمله را از بین ببرد. سالمونلا.

بیشتر بخوانید  معرفی قرص افابایوویر

بهترین روش برای کباب کردن

دکتر رضا راستومنش، متخصص تغذیه:
اگر می خواهید مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت کنید، آبدار بهتر است
اصولا ما ایرانی ها بیشتر از حد لازم به گرم کردن و پختن غذا عادت داریم و به اصطلاح غذای اولیه را ترجیح می دهیم! در حالی که حرارت معقولی که عصاره گوشت از آن خارج می شود برای پخت کافی است! وقتی گوشت را زیاد می پزیم، علاوه بر از بین بردن ویتامین ها و مواد مغذی آن، ساختار پروتئین با ارزش گوشت که این روزها گران شده است، با حرارت زیاد تغییر می کند و نه تنها گوشت هضم نمی شود، بلکه هضم می شود. جذب شود. این اتفاق نمی افتد!

به این ترتیب بقیه گوشت هضم نشده به روده ها می رسد و به عنوان غذای باکتری ها تخمیر می شود و سمومی ایجاد می کند که به روده بزرگ آسیب می رساند، باعث نفخ، احساس تجمع و گاهی یبوست می شود.

با توجه به آن، گوشت می تواند سرطان زا باشد، زمانی اتفاق می افتد که گوشت آنقدر حرارت داده شود که نه تنها دانه پخته شود، بلکه ساختار پروتئین تغییر می کند و آنزیم هایی که قادر به هضم شکل اصلی پروتئین گوشت هستند دیگر نمی توانند. آنها پروتئین تغییر شکل یافته را هضم می کنند، زیرا وقتی گوشت بیش از حد گرم می شود، مولکول ها و الیاف پروتئین آن چنان در هم پیچیده می شوند که دیگر آنزیم ها به آن دسترسی ندارند، بنابراین گوشتی که می خوریم نه تنها هضم و جذب نمی شود، بلکه باعث نفخ و تولید سم می شود و به ساختن کمک نمی کند. عضله و تقویت بدن

بیشتر بخوانید  علت بالا و پایین بودن HBEL در آزمایش خون 

دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه:
محیطش بهتره
به طور کلی، بهترین راه پختن گوشت روی بخار یا کبابی است. تا زمانی که کباب کردن باعث سوختگی موضعی روی سطح گوشت نشود که می تواند سرطان زا باشد، بنابراین اگر از روشی برای تهیه استیک استفاده می کنید که حرارت به تمام سطح آن برسد و گوشت بدون سوختن پخته شود، بهترین روش. پختن است. خواهد شد.

گوشت نپخته یا نیم پز هضم و جذب آن دشوار خواهد بود. به خصوص اگر مصرف کننده کودک، نوجوان یا سالمندی باشد که عملکرد گوارشی آنها ضعیف تر از بزرگسالان است، هضم و جذب این پروتئین می تواند مشکل باشد و حتی منجر به عدم تحمل دستگاه گوارش شود، در حالی که آلودگی میکروبی همیشه امکان پذیر است، بنابراین اگر به اندازه کافی وجود نداشته باشد. حرارت تمام قسمت های گوشت در حین پخت، احتمال این آلودگی ها بیشتر است.

البته نباید فراموش کرد که پخت بیش از حد گوشت – که با علائمی مانند سوختن و زرد شدن سطح گوشت و یا حتی سوختن برخی قسمت ها قابل تشخیص است – می تواند از هضم و جذب خوب نیز جلوگیری کند. به بیان ساده، گوشت خام دیر هضم است و گوشتی که از حالت طبخ معمول خارج شده، قسمت های برشته و سوخته آن، بسیار کند می پزند و باعث مشکلات گوارشی می شود. این به این دلیل است که فیبرهای گوشت در اثر پختن بیش از حد در هم پیچیده می شوند و آنزیم های گوارشی به سختی می توانند آنها را هضم کنند.

بیشتر بخوانید  باید به فکر همراهان بیماران شهرستان بود

گوشت تا حدی گوشت پخته محسوب می شود که بافت آن نرم و راحت جویده شود، بدون بریان یا قهوه ای شدن. بنابراین نیازی نیست مدت بیشتری روی حرارت بایستید.

فنیقیه


دیدگاهتان را بنویسید