به گزارش سلام نو به نقل از اقتصاد آنلاین؛ خوردن سیر خام شاید چندان خوشایند نباشد، اما در مهار و از بین بردن میکروب ها موثر است. شاید این سوال به ذهن شما خطور کرده باشد که بهترین روش استفاده از سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد.
در ابتدا توصیه می کنیم از جویدن، بلعیدن و بلع کامل حبه های سیر خودداری کنید. قورت دادن یک حبه سیر می تواند باعث گیرکردن آن در گلو شود. برای مصرف سیر خام می توانید روش های زیر را امتحان کنید.
روش صحیح استفاده از سیر
سیر یک گوهر است
می توانید سیر را به اندازه یک قرص له کنید و با نوشیدنی مورد نظر خود ببلعید.
نکته: برای کاهش طعم سیر می توانید از اسموتی، میلک شیک یا دوغ کفیر استفاده کنید.
سیر را له کنید
این روش در واقع یکی از روش های سیر خوردن نیست، اما برای بهبود عفونت گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. برای انجام این کار، یک حبه سیر را بین دندان های آسیاب خود قرار دهید و سیر را به آرامی فشار دهید تا شکافته شود و از بین برود. اصلا آن را نجوید. این خرد کردن آلیسین موجود در سیر را فعال می کند. سیر را حدود یک دقیقه در دهان خود نگه دارید، سپس آن را خارج کنید.
نان تست سیر
سیر را کاملا له کنید و به همراه 2 قاشق چایخوری کره آب شده روی نان تست بمالید.
چرا باید سیر خام بخوریم؟
خوب، پاسخ کوتاه به این سوال این است که سیر یک ضد عفونی کننده بسیار قوی است. سیر را می توان برای درمان های زیر استفاده کرد:
سیاه سرفه
آبسه سینه
سرماخوردگی و آنفولانزا
سرفه
گلو درد
فشار خون بالا
کاهش سطح کلسترول بد
کرم ها و انگل ها را از بین می برد
تنظیم قند خون
عفونت گوش
افزایش جریان صفرا
تحریک ایمنی
ضد میکروبی (حاوی آلیسین)
روش های اشتباه مصرف سیر خام
جویدن سیر
جویدن سیر خام به دندان های فولادی نیاز دارد! حال اگر بتوانید این کار را انجام دهید، بزرگترین مشکلی که با آن مواجه خواهید شد طعم ناخوشایند گوگردی سیر است که در تمام سطوح دهان شما احساس می شود. فراموش نکنید که سیر از بستگان پیاز است!
قورت دادن سیر درست است
این ممکن است عجیب به نظر برسد، اما حقیقت دارد. بسیاری از مردم سیر را مستقیم می بلعند تا از طعم نامطبوع جویدن سیر جلوگیری کنند. توصیه می کنیم این کار را انجام ندهید. شواهد نشان داده است که برخی افراد پس از خوردن سیر دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از سوی دیگر، مصرف صحیح سیر برای سلامت بدن فایده چندانی ندارد، زیرا هضم آن برای دستگاه گوارش مشکل است.
بهترین راه برای مصرف سیر پخته
پختن سیر اشتباه نیست، اما آلیسین موجود در آن را از بین می برد. گرما آلیسین را از بین می برد. برای جلوگیری از از بین رفتن کامل آلیسین در سیر پخته شده این روش را دنبال کنید:
ابتدا سیر خام را کاملا له کنید
حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مواد سیر آزاد شوند
در آخر سیر خام له شده را روی حرارت ملایم بپزید
تذکر مهم؛ استفاده از سیر به عنوان ادویه غذایی
برای بهره مندی از فواید سیر پخته شده برای سلامتی، سیر خام له شده را در پایان زمان پخت به غذای خود اضافه کنید. ( وارد کردن سیر به غذا در ابتدای فرآیند پخت اشتباه است.)
اخرین حرف
طبیعت سیر گرم و خشک است. از خواص سیر خام می توان به درمان زگیل بدن، کاهش کلسترول، پیشگیری از زوال عقل و درمان خروپف اشاره کرد.