بهترین ترشی مخلوط رو خودت تو خونه درست کن! | طرز تهیه ترشی مخلوط +ویدیو


بهترین ترشی مخلوط رو خودت تو خونه درست کن!

ترشی مخلوط یکی از چاشنی‌های محبوب و پرطرفدار سفره‌های ایرانی است که در کنار انواع غذاها سرو می‌شود. این ترشی خوشمزه را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی مخلوط:

مواد لازم:

گل کلم: 2 کیلوگرم

کلم برگ: 500 گرم

کرفس: 500 گرم

هویج: 500 گرم

فلفل سبز تند: 4 عدد

بادمجان: 1 کیلوگرم

موسیر تازه یا خشک: 100 گرم

سبزی معطر (ترخون، نعنا، مرزه، شوید): 500 گرم

نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری

ادویه ترشی: 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: به مقدار لازم

آب: به اندازه سرکه

طرز تهیه:

سبزیجات را آماده کنید:

گل کلم را به قطعات کوچک خرد کنید و به مدت 10 دقیقه در آب نمک خیس کنید. سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

کلم برگ را به صورت نوارهای نازک خرد کنید.

کرفس را به قطعات 5 سانتی‌متری خرد کنید.

هویج را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید.

فلفل سبز تند را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و در آب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آبکش کنید و بگذارید تا خشک شود.

موسیر را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

سبزی‌های معطر را پاک کنید و بشویید و سپس خرد کنید.

ادویه ترشی را آماده کنید:

پودر گلپر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز، پودر رازیانه، ریشه جوز بویا (پودر شده)، جوز رنده شده، دارچین، فلفل سیاه و فلفل سبز را به مقدار دلخواه با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  نزاع و درگیری در استان زنجان ۳۱ درصد کاهش دارد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

ترشی را مخلوط کنید:

تمام سبزیجات، ادویه ترشی، نمک و فلفل را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.

سرکه را آماده کنید:

سرکه سفید و آب را به نسبت 1 به 1 مخلوط کنید و به جوش بیاورید. سپس بگذارید تا خنک شود.

ترشی را در شیشه بریزید:

مخلوط سبزیجات را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و سرکه خنک شده را روی آن بریزید تا کاملاً غوطه‌ور شود.

درب شیشه‌ها را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

نکات:

می‌توانید از سبزیجات دلخواه خود در تهیه ترشی مخلوط استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از سرکه قرمز یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.

برای جلوگیری از کپک زدن ترشی، حتماً از شیشه‌های تمیز و خشک استفاده کنید.

ترشی مخلوط بعد از 10 روز آماده مصرف است.

دیدگاهتان را بنویسید