بلدی رولت خامه ای درست کنی؟ | طرز تهیه رولت خامه ای


رولت خامه ای یک دسر محبوب است که از یک لایه نازک کیک اسفنجی که با خامه زده شده پر شده است، تشکیل شده است. سپس رول را به برش های جداگانه برش می دهند و سرو می کنند.

طرز تهیه رولت خامه ای:

مواد لازم:

1/2 فنجان شکر

1/4 فنجان آرد

3 عدد تخم مرغ

1 قاشق چای خوری وانیل

1/2 فنجان خامه سنگین

1/4 فنجان پودر قند

1/4 فنجان شکلات ذوب شده

طرز تهیه:

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید ( 190 درجه سانتیگراد). یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید تا سبک و پف دار شوند. وانیل را اضافه کنید.

آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

خمیر را روی ورقه پخت آماده شده بریزید و صاف کنید.

به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید یا تا زمانی که کیک طلایی رنگ شود.

کیک را از فر خارج کرده و روی یک حوله تمیز آشپزخانه قرار دهید. کاغذ روغنی را جدا کنید.

کیک را از طول به نصف برش بزنید.

در یک کاسه بزرگ، خامه و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا فرم بگیرد.

خامه را روی یکی از لایه های کیک بمالید.

لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید.

رولت را با شکلات ذوب شده روکش کنید.

رولت را به برش های جداگانه برش داده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید  فیلم عقدکنان محمد رضا گلزار لو رفت

دیدگاهتان را بنویسید