مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بلدی حُمُص اسفناج درست کنی! | طرز تهیه حُمُص اسفناج +ویدیو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


بلدی حُمُص اسفناج درست کنی!

حمص یک غذای محبوب و پرطرفدار در کشورهای خاورمیانه است که از نخود فرنگی، طحال و تخم‌مرغ تهیه می‌شود

طرز تهیه حُمُص اسفناج

برای تهیه حُمُص اسفناج، شما به اجزای زیر نیاز دارید:

 

– نخود فرنگی (حُمُص)، یک پیمانه

– آبلیمو، 2 قاشق غذاخوری

– سیر خرد شده، 1 حبه

– نمک، به میزان لازم

– زیتون روغن، 2 قاشق غذاخوری

– اسفناج تازه، یک پیمانه

– آب، به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

1. ابتدا نخود فرنگی را در آب برای حدود 8 ساعت خیس کنید تا نرم شود.

 

2. سپس نخود فرنگی را در یک قابلمه با آب جوش بپزید تا نرم شود.

 

3. وقتی نخود فرنگی پخته شد، آب آن را تخلیه کنید و نخود را در یک مخلوط‌کن یا فود پراسسور قرار دهید.

 

4. به نخود اضافه کنید: آبلیمو، سیر خرد شده، نمک و زیتون روغن. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست بشود.

 

5. اسفناج را به همراه کمی آب در یک قابلمه بپزید تا نرم شود.

 

6. اسفناج پخته را به خمیر حُمُص اضافه کرده و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا اسفناج به خمیر حُمُص اضافه شود.

 

7. حُمُص اسفناج را در یک ظرف مناسب قرار داده و با زیتون روغن و اسفناج تزئین کنید.

 

8. حُمُص اسفناج را با نان تست یا سبزی‌های تزئینی سرو کنید.

 

حالا می‌توانید از حُمُص اسفناج خود لذت ببرید. امیدوارم که این دستور پخت به شما کمک کرده باشد.

بیشتر بخوانید  انهدام باند قاچاق اسلحه در نواحی مرزی غرب کشور

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *