بستنی بدون خامه، خوشمزه و ارزان درست کن!‌ | طرز تهیه بستنی بدون خامه +ویدئو


طرز تهیه بستنی بدون خامه 

 

بستنی بدون خامه نوعی دسر یخی است که بدون استفاده از خامه تهیه می‌شود. این نوع بستنی می‌تواند به روش‌های مختلفی تهیه شود و تنوع زیادی در طعم و مزه دارد.

مواد لازم:

* دو لیوان شیر

* یک چهارم لیوان شکر

* نصف لیوان شیرخشک قنادی نوع شیرین

* دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت

* یک قاشق چایخوری وانیل

* مقداری شکلات برای رویه

طرز تهیه:

1. تمام مواد را داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید.

2. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا مخلوط بجوشد.

3. وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

4. اگر غلظت مواد زیاد بود، می‌توانید با کمی شیر آن را رقیق کنید.

5. بعد از خنک شدن کمی از مواد، آن را داخل قالب بستنی بریزید.

6. روی قالب را با فویل بپوشانید و با چاقو چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

7. سیخ چوبی را داخل مواد قرار داده و به مدت 6 تا 7 ساعت یا یک شب کامل در فریزر بگذارید.

8. اگر قالب بستنی ندارید، می‌توانید از لیوان کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید.

برای روکش شکلاتی:

1. شکلات را در مایکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید.

2. قالب بستنی را به مدت 30 ثانیه در آب ولرم قرار دهید تا بستنی به راحتی از قالب جدا شود.

3. بستنی را داخل شکلات ذوب شده بزنید و سپس خارج کنید.

4. برای سفت شدن شکلات، می‌توانید بستنی را به مدت چند دقیقه در فریزر قرار دهید.

5. برای تنوع بیشتر، می‌توانید به شکلات ذوب شده کمی گردو، بادام، پسته یا فندق خرد شده اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  باشگاه پرسپولیس: باید مشخص شود که اپراتور برای چه هدفی پشت دروازه بوده است / مشخص است که شخصی برای توپ انتخاب شده است - اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

نکات:

* برای طعم و رنگ بهتر، می‌توانید از شیر پرچرب استفاده کنید.

* اگر شکر دوست ندارید، می‌توانید مقدار آن را کم کنید یا از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

* به جای شیرخشک قنادی، می‌توانید از خامه صبحانه استفاده کنید.

* برای طعم‌های مختلف، می‌توانید از پودر کاکائو، زعفران یا قهوه به مواد اولیه اضافه کنید.

* برای تزئین بستنی، می‌توانید از میوه، مغزها یا سس شکلات استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید