دکتر قاسم میری علی آباد روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به محدودیت ها و تعطیلی ها و پس از کاهش ترافیک بین شهری ، کاهش خوبی در تعداد بیماران تروما دیده ایم و نتیجه آن افزایش بستری در بیمارستان است. برای بیماران کرونر. “
وی گفت: طی چند روز 150 تخت دیگر به مجموعه 320 تختخوابی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان اضافه می شود و خوشبختانه محدودیت آزمایشگاهی نداریم.
به گفته زاهدان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، با مرگ 27 مورد جدید ، تعداد مرگ های تاج در سیستان و بلوچستان به 1739 نفر رسید.
محمد هاشمی شهری افزود: با اضافه شدن هزار و 533 مورد تاج جدید در 24 ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان ، تعداد افراد آلوده در استان به 65 هزار و 56 نفر رسیده است.
وی افزود: 734 بیمار مبتلا به بیماریهای حاد تنفسی و 415 بیمار مبتلا به بیماری کرونر قلب در بیمارستانهای سیستان و بلوچستان تحت درمان هستند.
زاهدان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، ادامه داد: از آنجا که تشخیص بیماری عروق کرونر و عوارض ناشی از آن نیاز به یک دوره زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس دارد و سپس براساس یافته های علمی ، رفتار علalی بیماری شناسایی شده است. برای مشاهده
وی گفت: بیش از 90٪ موارد تاج مثبت در سیستان و بلوچستان از جهش یافته های انگلیسی و دلتا است.
هاشمی از وضعیت بحرانی کرونا در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: شهرهای زاهدان ، چابهار ، ایرانشهر ، زابل به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی گفت: روزانه بیش از 2300 آزمایش تاج در سیستان و بلوچستان انجام می شود که حدود 39 درصد آنها مثبت است.
زاهدان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، گفت: “شدت بیماری زایی ویروس جهش یافته ، همراه با تأخیر در مراجعه بیماران به مراکز درمانی و خوددرمانی باعث افزایش مرگ های تاج در سیستان و بلوچستان شده است. “
وی گفت: 60 درصد بیماران مبتلا به بیماری کرونر قلب در سیستان و بلوچستان بین 30 تا 60 سال سن دارند و باید از این مشکل آگاه باشیم.
هاشمی گفت: 17 ماه پس از شیوع اپیدمی کوید 19 ، کار پرسنل بهداشت همچنان قابل قبول و تحسین برانگیز است.
وی اظهار داشت: ما در بالای بدترین موج اپیدمی تاج در سیستان و بلوچستان قرار داریم اما به لطف خدا و تلاش همکاران خود هنوز مشکلی با داروهای ضد ویروس ، تجهیزات محافظت شخصی و تجهیزات پزشکی نداریم. “
زاهدان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: “چند روز پیش ، مشکل کمبود سرم در فضای مجازی منتشر شد. ما بلافاصله موضوع را بررسی کردیم و مشخص شد که منظور از این افراد کمبود سرم در بیمارستان ها نبوده و فقط منظور آنها بوده است. که بعضی از داروخانه ها در خانه تحت معالجه قرار می گیرند و به عنوان مثال چهار سرم درخواست کرده و یک تا دو سرم در هر مرحله تحویل داده اند.
وی ادامه داد: اگرچه کمبود سرم معمولاً در کشور احساس می شود ، اما در بخشهای بیمارستان و بخش سرپایی مشکلی نداریم ، این محدودیت مقطعی با هشدار به شرکتهای دارویی برطرف شده است.