دکتر علی فرهادی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هفته گذشته میانگین اقامت روزانه بیمارستانی در استان 67 سال بود و این رقم در این هفته به 110 نفر رسید.
وی با بیان اینکه روند عفونت کرونر در استان در حال افزایش است ، اظهار داشت: میزان آلودگی روزانه شهروندان لرستانی به کوید 19 حدود 21 درصد نسبت به خرداد امسال و 31 درصد نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است.
وی افزود: تا به امروز 208 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات پزشکی و درمانی تاج شامل ماسك ، دستكش ، لباس محافظ ، دارو ، الكل ، كیت آزمایشگاهی و سایر اقلام استان تأمین شده است كه 140 میلیارد تومان آن برای تهیه داروها مورد نیاز بیماران با تاج است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: از زمان شروع فوران تاج تاکنون پنج آزمایشگاه تخصصی مولکولی در استان فعال شده است.
فرهادی گفت: این آزمایشگاه ها در شهرهای خرم آباد ، دورود ، بروجرد و الیگودرز راه اندازی شده و هر هفته یک میلیارد تن صرف خرید کیت های آزمایشگاهی و تجهیزات حفاظتی در استان می شود.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه های بیمارستان شهدای عشایر و برنامه مرجع در خرم آباد نیز فعال هستند گفت: 4 میلیارد تومان و سایر آزمایشگاه های تخصصی 2 میلیارد تومان برای راه اندازی آزمایشگاه مرجع استان هزینه کرده اند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر 224 تخت مراقبت ویژه (مراقبت ویژه) در لرستان وجود دارد ، در حالی كه این میزان قبل از شیوع تاج تاج در استان 147 تخت مراقبت ویژه و همچنین 137 تخت اضطراری با شیوع ویروس كرونا در بیمارستان ها بوده است. و حدود 122 تخت بازسازی و در بیمارستانهای مختلف لرستان توزیع شد.
تعداد بیماران دارای تاج در لرستان به 124،809 نفر و تعداد قربانیان در این استان – 1،946 نفر رسیده است.
در حال حاضر 437 بیمار مشکوک به بیماری کرونر قلب در بیمارستانها و مراکز درمانی استان بستری هستند.
براساس ستاد مبارزه با فساد تاجگذاری ، شهرهای هورام آباد ، پلدختر ، سالسا و دلفان در حال حاضر قرمز ، رومشکان زرد و 11 شهر دیگر استان به رنگ نارنجی هستند.