مواد لازم:
1فنجان برنج بسمتی آبکشی شده:
1قاشق چای خوری زیره سبز:
1قاشق سوپ خوری کره:
1 قاشق سوپ خوری روغن:
1عدد پیاز خرد شده:
2 حبه سیر ریز شده:
1قاشق سوپخوری زنجبیل رنده شده:
2فنجان آب:
1قاشق سوپ خوری زرد چوبه:
1 قاشق چای خوری پودر ادویه کاری:
1قاشق چای خوری فلفل قرمز:
1عدد سیب زمینی پخته و خرد شده:
2عدد هویج خرد شده:
250گرم نخود پخته شده:
1قاشق چای خوری نمک:
1فنجان ماست:
1عدد فلفل دلمه ای
1عدد گوجه خرد شده:
1فنجان برگ گشنیز:
بریانی سبزیجات برای گیاهخواران
طرز تهیه:
قابلمه محتوی برنج را بجوشانید. برنج را داخل قابلمه ریخته تا ده دقیقه بجوشد. سپس برنج را آبکشی کنید و در قابلمه برگردانید، در آن را گذاشته تا گرم بماند. در این حین کره را در ماهیتابه ریخته و زیر شعله گاز را کم کنید تا کره آب شود. سپس پیاز را ریخته تا طلایی رنگ شود.
سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه و یک دقیقه هم بزنید. بعد زیره سبز، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل قرمز را اضافه و به مدت 1دقیقه دیگر به هم بزنید.
در این هنگام سیب زمینی ،هویج، آب و نمک را به مخلوط فوق اضافه کنید و زیر شعله گاز را زیادتر کرده تا به مدت ده دقیقه دیگر سبزیجات بپزند و ترد شوند. نخود را به سبزیجات بیفزایید و ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید.
ماست و برنج را به غذا افزوده و با گوجه، فلفل و برگ گشنیز سرو کنید. عطر برنج بسطامی لذت بخش خواهد بود.