برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج


برگرهایی که در ادامه آموزش می دهیم از جمله خوش طعم ترین و لذیذترین برگرهایی هستند که مطمئن باشید انگشتان خود را هم با آنها خواهید خورد.

خیلی از مردم همبرگر را دوست دارند و از این رستوران به آن رستوران، برگرهای آنها را امتحان می کنند تا بهترین مزه را بیابند. اما دست از جست‌وجو بردارید و خودتان وارد عمل شوید.

برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج

• تعداد: 4 برگر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم

• 450 گرم گوشت چرخ کرده (گوساله)

• یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه

•یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده

•نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده

• یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)

• روغن زیتون

• 4 نان همبرگر

• یک پیمانه اسفناج ریز

• نمک

برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند.

2.پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید.

3.برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را 5 دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید.

4. برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی آش ترخینه یک غذای سنتی و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید