بررسی مسیر مرگبار خبرنگاران در شماره جدید “مدیریت ارتباطات” – آژانس مهر نیوز | اخبار ایران و جهان



طبق گزارش ها خبرگزاری مهر به گزارش روابط عمومی مدیریت ماهانه ارتباطات ، شماره 144 مدیریت ماهانه ارتباطات ، با مقالاتی درباره زنان و داده های پوپولیستی ، بیگ دیتا ، امکان گفتگوی سیاسی در ایران پس از انتخابات 1400 ، داستانی در مورد سفر روزنامه نگاران در منطقه محیط زیست به ارومیه و غیره به تازگی منتشر شده است. او به جایگاه مطبوعات آمد.

امیرعباس تگی پور مدیر عامل این مجله ضمن اشاره به بحران های کشور ، گذار از بحران را امید به آینده توصیف کرد. وی با ایجاد امید به آینده ، نقش رسانه ها را در یادآوری تأثیر مناطقی مانند سیاست ، اقتصاد و فرهنگ به یاد آورد.

یک شماره ویژه 134 پوندی این مجله درباره داده های مربوط به مردان و تأثیر آنها بر زندگی زنان است. در عصری که تصمیمات جزئی و عمده در جهان بر اساس داده ها است. سوال اصلی این است که اگر زنان را نادیده بگیریم و آنها را در داده ها در نظر نگیریم ، چه عواقبی و هزینه هایی دارد؟ از جمله مطالب این شماره ترجمه مقاله ای از جنوا اسمیت و ایشتیا روستاگی است که در آن سوگیری داده ها و الگوریتم ها را کاوش می کنند و وظایف فعالان اجتماعی و توسعه دهندگان خودرو را در مواجهه با این شرایط توصیف می کنند.

در همین مورد ، مسعود زمانی ، محقق فناوری و مباحث آینده ، در مورد نحوه تعصب ، هوش مصنوعی و الگوریتم ها بحث می کند. در این مورد ، با مترجمان دو کتاب Invisible Women و Clash of Feminism with Technology مصاحبه شد ، و نویسندگان دیگر یادداشت هایی در مورد جنبه های مختلف پرونده نوشتند. علی ورامینی ، سردبیر مدیر ارتباطات ماهانه ، در یادداشتی به ماهیت تاریخی این نابرابری جنسیتی اشاره کرد و نوشت: “داده های با تعصب ، داده های جمع آوری شده از طریق عینک مردان در طول تاریخ ، منشأ پدیده هایی هستند که باعث این جهان: پدیده هایی مانند تعصب ، هوش مصنوعی و “الگوریتم ها”.

بیشتر بخوانید  مدافع استقلال به آلتای ترکیه پیوست

مورد دیگر از شماره 134 ماه مدیریت ارتباطات درباره انتخابات است. در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر ، ادغام کانالهای ارتباطی بین سیستم سیاسی و جامعه کاملاً مشخص بود. به گونه ای که دیدگاه ها ، علایق و مشکلات گروه های اجتماعی و جامعه به عنوان گروه های متعدد در عصر ارتباطات در سیستم ارائه و منعکس نشده است. در این حالت ، مسعود سپر ، جامعه شناس سیاسی ، در یادداشتی بحث در مورد انتخابات 1400 را مورد بحث قرار می دهد و آنها را با نظرات ایالات متحده و ادوار گذشته کشور مقایسه می کند. احمد مواساگی ، استاد علوم سیاسی ، همچنین مصاحبه ای در مورد اوضاع روابط سیاسی در ایران و بسته شدن کانال های گفتگو و پیامدهای آن انجام داد. محسن آزمون نیز در یادداشتی درباره تأثیر پوپولیسم و ​​تأثیر فضای ارتباطی در گسترش زمینه پوپولیسم توضیح داد.

به دنبال مطالب این مجله ، در صفحه داستان اول شخص ، فاطمه باباآهنی ، خبرنگار محیط زیست ، گزارشی ترسناک و دردناک از سفر خبرنگاران محیط زیست برای گزارش روند احیای دریاچه ارومیه نوشت. نیوشا طبیبی ، در ادامه سلسله یادداشت های خود برای “صفحه زیبایی مواد غذایی” ، در مورد مسئله بارداری و زشتی اقدامات آزمایش کنندگان برای جذب پیروان صحبت کرد.

شماره جدید “مدیریت ماه ارتباطات” به صورت مکتوب در مطبوعات و غرفه های الکترونیکی در فضای مجازی در اختیار عموم قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید