بررسی آخرین وضعیت تولید و توزیع واکسن تاج در کمیته بهداشت



سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از بررسی آخرین وضعیت تولید و توزیع واکسن تاج در کشور در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

زهرا شیخ در گفت وگو با ایسنا ، در تشریح جلسه امروز کمیته بهداشت مجلس گفت: در این جلسه گزارش رئیس کمیته داروها و مواد غذایی در مورد آخرین وضعیت تولید و توزیع واکسن کرونا در کشور در نظر گرفته شد. “

وی توضیح داد: طبق گزارش آقای روح الامی ، رئیس کمیسیون ، وعده های مکرر و تحقق نیافته باعث بی اعتمادی مردم شده و انتظاراتی را ایجاد کرده است ، به طوری که علی رغم پیشرفت و اقدامات خوبی که انجام شده ، تلاش تولیدکنندگان داخلی زیر سوال رفته است. “

شیخ افزود: بازدیدها و جلسات سرزده با شرکت های تولیدی مانند برکت ، رازی ، پاستور ، فخرا ، نور و سیناژن نشان می دهد که شرکت برکت یک برنامه تولید ، تجهیزات خط و ارزیابی دستور کار آینده تولید تا پایان سال دارد. همچنین ، علیرغم تلاش های انجام شده در زمینه تولید واکسن ، این اقدامات برای مردم رضایتبخش نیست و مردم راضی نیستند ، بنابراین ساختار انتشار و جمع آوری اطلاعات در مورد عوارض جانبی زیرساخت ها باید تقویت شود تا ما در انتشار و تزریق واکسن ها مشکل دارند.

وی ادامه داد: سهل انگاری خارجی ها در تهیه واکسن برای مردم ملموس و قابل قبول نیست و ما به نمایندگی از مردم به مسئولان مربوطه هشدار می دهیم که قول های بی اساس و خوش بینانه به مردم ندهند و بیش از این به اعتماد عمومی خدشه وارد نکنند. “نهاد هماهنگ کننده و تسهیل کننده سطح بالا می تواند هماهنگی و هم افزایی بین تولیدکنندگان واکسن ایجاد کرده و موانع و مشکلات قانونی و ساختاری را به حداقل برساند ، زیرا شرکت های واکسن سازی در حال حاضر در یک جزیره فعالیت می کنند و به دلیل اینکه احساس رقابت حتی مشکلات و موانع کار را بیان نمی کند ، که باعث ناهماهنگی و انسجام پایین روند کار می شود.

بیشتر بخوانید  آیت‌الله علم‌الهدی: نقد دلسوزانه خبرنگاران نباید مورد هجمه قرار گیرد

شیخ همچنین گفت: علاوه بر این موضوع ، كمیته بهداشت از آقای حاجی دلیگانی درخواست كرد ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس را در مورد كاربرد ناقص قسمت اول بند (ج) تبصره 17 قانون بودجه سال 1399 در مورد حضور مدیران اجرایی سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت ایران مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس گزارش ها ، تعدادی از نمایندگان طی یک سال گذشته خدمات خوبی در زمینه بیمه درمانی و تأمین اجتماعی انجام داده اند. بیشتر اعضا معتقدند که باید به آنها فرصت داده شود تا کار را انجام دهند و مشکلات را در بقیه زمان دولت برطرف کنند.

سخنگوی کمیته بهداشت به بررسی تحقیقات در پاورقی (1) بند 103 قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره کرد و اظهار داشت: کمیسیون بهداشت به عنوان یک کمیته فرعی این موضوع را از دستور کار خود خارج کرده است.

در پایان وی اظهار داشت: در این جلسه موضوع 32 درصد افزایش مشارکت پزشکان در انتخاب هشتم نظام پزشکی مطرح شد و از زحمات کمیته نظارت قدردانی و تشکر شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید