محمدعلی محمدی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در همدان ، با بیان اینکه موضوع تولید و توزیع مرغ کاملاً واضح است ، گفت: مباحث مربوط به تولید و عرضه مرغ به عهده سازمان جهاد کشاورزی است و توزیع آن توسط سازمان سمت کنترل می شود.
وی به مقوله تولید و توزیع اشاره کرد در قالب وی افزود ، این باید جداگانه کنترل شود.
فرماندار شهرستان همدان در ادامه به فصل گرما و افزایش دمای هوا اشاره کرد و گفت: هر ساله در این فصل به دلیل شدت گرما و کاهش جوجه کشی روند تولید مرغ اندکی کاهش می یابد . خواهد بود.
وی قیمت و کمبود طیور را از مهمترین دلایل کاهش جوجه کشی در کشور دانست و افزود: مواردی مانند غدیر و عید قربان مصرف مرغ را چندین درصد افزایش می دهد که این خود عامل ایجاد صف است.
محمدی در بخشی دیگر از سخنان خود به تشکیل جلسات متعدد در این زمینه اشاره کرد و یادآور شد: با کمک همکارانم میزان جوجه ریزی و گوشت سفید بدست می آید بنابراین اگر کسری وجود داشته باشد می توان برای آن راهکاری یافت تهیه کنید
وی خاطرنشان کرد: پس از بررسی ها ، بین 50 تا 55 تن مرغ بخشی از شهر همدان است که در هفته های اخیر برای تأمین کسری 240 تن ذخیره شده و برای حمایت از دام در سردخانه قرار داده شده است.
فرماندار شهرستان همدان با تأکید بر اینکه طی دو هفته گذشته بیش از یک میلیون و 400 هزار مرغ در مرغداری ها جوجه ریزی شده است ، ادامه داد: به نظر می رسد این وضعیت تا 15 مرداد ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کشتار مرغ نسبت به ماه های گذشته کاهش نیافته است ، گفت: طی روزهای اخیر بین 60 تا 67 تن مرغ به عنوان سهمیه شهر از کشتارگاه خارج شده است اما باید در توزیع آن دقت شود. فرآیند.
محمدی خاطرنشان کرد: همکاران من زمان دقیق جوجه ریزی و کشتار و غیره را مشاهده کردند ، اگرچه مرغداران برای ارسال مرغ به کشتارگاه باید در سیستم نصب شده ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه همکاران ما در انتهای بازار بر اساس میزان کشتار و تولید بازار را رصد می کنند که متأسفانه برخی اختلافات را ایجاد کرد ، گفت: متأسفانه بخشی از مرغ ذبح شده از حومه شهر خارج و بخشی دیگر به قطعه می رود. “، و گاهی اوقات آفلاین است.
استاندار همدان در پایان افزود: علیرغم اینکه همکاران من علاقه مند به ورود به این عرصه و مفید بودند ، دست ما را قطع کردند و اعلام شد که سازمان ها باید کار خود را انجام دهند ، البته این چرخه تهیه و توزیع آلوده و نفوذ پذیر است. “باید توسط مقامات نظارتی نظارت حرفه ای شود.
انتهای پیام / 89033 /