برای چهارمین بار از آنتن تلویزیون جدا شدم



ممنوعیت موقت یا طولانی مدت مجریان تلویزیون چیز جدیدی نیست. اما ماجرا برای مهدی واعظی که به گفته وی این روزها برای چهارمین بار از هوا خارج شده کمی متفاوت است. وی با گلایه از اوضاع ، گفت: “سازمان صدا و سیما باید مجریان و خبرنگاران خود را محرمانه نگه دارد” و پرسید ، “چرا آنها نمی توانند دیواری کوتاه تر از مجریان پیدا کنند؟”

مهدی واعظی ، مجری ورزش تلویزیونی که اخیراً از برنامه سلام تهران اخراج شد ، در گفت وگو با ایسنا ، در مورد محکومیت و ممنوعیت خود گفت: این چهارمین بار است که این اتفاق می افتد. اما بارها یک یا دو روز ، یک یا دو برنامه و یک هفته توبیخ شده ام. در دراز مدت ، این چهارمین بار است که این اتفاق می افتد.

وی گفت: “تاکنون بیشتر فدراسیون های ورزشی از انتقادات تندی که از برنامه ها دریافت کرده ام از من شکایت کرده اند.”

واعظی در مورد دلیل آخرین ممنوعیت کار خود که بیش از یک ماه است اعمال می شود ، گفت: طبق گفته مدیران گروه و مدیر شبکه ، من یک ماه است که آنتن ندارم. وزارت ورزش برای آنچه در این نمایش صحبت کردم از من شکایت کرده بود. من در مورد عملکرد آنها طی این سالها نوشته ام و همیشه این انتقادات را داشته ام. من قبلاً مقالاتی در این زمینه در روزنامه داشتم.

وی درباره لزوم حمایت مدیران تلویزیون از مجریانی که نوعی سرمایه رسانه ای به حساب می آیند می گوید: من حدود 19 سال است که به طور رسمی در رادیو کار می کنم و 16 سال است که برنامه زنده دارم و این چیز جدیدی نیست و دفعه دیگر بیکارم برای سومین یا چهارمین بار. و هر بار به دلیلی اتفاق می افتد. این برای من ، بلکه برای همکارانم اتفاق نیفتاده است. اما چالشی که من با مدیرانم داشتم این بود که چرا آنها نمی توانند دیواری کوتاه تر از پیمانکار پیدا کنند؟ تهیه کننده ، مجری ، ویراستار و نویسنده وجود دارد. نتیجه اتاق فکر از زبان مجری جاری می شود ، اما آنچه اتفاق می افتد جنسیت مجری را می گیرد و مشکل را پاک می کند.

بیشتر بخوانید  تصاویر دیده نشده آیت الله ریشهری در کنار خاتمی و روحانی

مجری یادآوری می کند: سازمان صدا و سیما در زمانی که کارمندان از شرکت در پخش نگران بودند بسیار مقدس و باشکوه بود. زیرا گاهی اوقات آنها قادر به مقابله با س questionsالات و انتقادات نبودند. اما برای همه مدیران ارشد سازمان ، دیگر چنین نیست. سازمان پخش باید از محرمانه بودن مجریان و گزارشگران خود اطمینان حاصل کند.

واعظی در ادامه با بیان اینکه مدیران تلویزیون علی رغم تمام تلاششان ، گاهی اوقات رفتار درستی با آنها ندارند: “شما می گویید من اصلاً مجری هستم ، به نظر من اینطور نیست.” برای اینکه از خودم دفاع نکنم ، از همه مجریانی که طی این سالها با این رفتار روبرو شده اند دفاع می کنم. از همکارانم اساس و فلسفه رسانه ها انتقاد و روشنگری عمومی است. اگر انتقادی وجود نداشته باشد ، رفاه نیز وجود ندارد. من همچنین سعی کردم این اصل را در زمینه کاری خود رعایت کنم و در بعضی جاها نقطه انتقاد تندتر بود که این ویژگی کار ماست. اگر مجبور به بی طرفی باشیم ، مانند افراد عادی خواهیم شد. این رسانه ها هستند که باید به قلب خبر بروند ، آن را نقد کنند و درست یا نادرست آن را در ذهن مخاطب بگذارند.

وی با بیان اینکه آستانه تحمل مقامات پایین است و آنها انتقاد را تحمل نمی کنند ، گفت: “متأسفانه پشتیبانی که باید توسط مدیران سازمان انجام شود کاهش یافته است.” آنها برای تصمیم گیری آسان می گویند مجری برنامه نباید مدتی اجرا کند. این برای رادیو چیز زیبایی نیست.

وی درباره وضعیت برنامه “سلام تهران” در شبکه 5 و عنصری که مسئولیت آن را بر عهده داشت توضیح داد: “سلام تهران” در حال حاضر روی آنتن است ، اما مورد مربوط به ارائه من حذف شده و جایگزینی ندارد.

بیشتر بخوانید  بودجه سلامت در ۱۴۰۳ | رشد درآمد در بخش درمان

در آخر ، واعظ اظهار امیدواری کرد که صبر مسئولان بیشتر شود و آنها با یک انتقاد شکایت و شکایت نکنند.

پیش از این ، مجری در “شب های فوتبال” ، “لیگ اول” ، “سلام ، صبح بخیر” ، “ورزش از دیدگاه دو” و “صبح بخیر ایران” شرکت کرده بود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید