روغن زیتون به دلیل داشتن چربی های اشباع نشده سالم است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
کارشناسان آمریکایی می گویند: با وجود سلامت این روغن، برخی افراد نحوه استفاده و نگهداری از آن را نمی دانند و برای بهره مندی از فواید آن باید از پنج اشتباه اجتناب کرد.
برای مصرف روغن زیتون باید این نکات را بدانید
– برای ذخیره کالری روغن زیتون سبک بخرید:
روغن زیتون سبک به دلیل تصفیه شدن طعم متفاوتی دارد. البته تنها با نگاه کردن به برچسب “سبک” نمی توان نوع روغن زیتون کم کالری را تشخیص داد.
– آشپزی با روغن زیتون خالص:
برخی معتقدند استفاده از روغن زیتون خالص فقط برای تزئین غذا، سالاد و سایر غذاها بدون نیاز به پخت و پز استفاده می شود. در حالی که این روغن زیتون دود کمتری دارد. این نوع روغن زیتون بسیار خالص بوده و فواید بسیاری برای سلامتی دارد و استفاده از آن برای سلامت قلب بهتر از انواع دیگر روغن زیتون است.
– روغن زیتون با طعم تلخ:
طعم تلخ روغن زیتون به معنای از بین رفتن و پوسیدگی آن نیست، بلکه به دلیل وجود آنتی اکسیدان در آن است.
– آن را در کنار اجاق گاز نگه دارید:
هرگز روغن زیتون را در کنار اجاق گاز قرار ندهید. گرما باعث می شود روغن زیتون به سرعت فاسد شود. آن را در شیشه تیره و در جای خنک و دور از نور مستقیم قرار دهید.
– ذخیره سازی بیش از حد:
روغن زیتون را نباید مانند روغن های دیگر به صورت عمده خرید. در نهایت به مدت 6 هفته ذخیره می شود.
منبع: آفتاب
تهیه شده توسط: مجله تشویق