پس از اینکه قارچ و فلفل دلمه ای به خوبی سرخ شدند، انها را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و خنک شوند. در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
حالا تخم مرغ را به خوبی می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس گوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای و قارچ که خنک شده اند به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در ادامه ژامبون را نیز خرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
حالا مواد املت را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا داخل یک ظرف مناسب با قطر حدود ۱۶ تا ۲۰ کاغذ روغنی می اندازیم یا در صورت نبود کاغذ روغنی با روغن چرب می کنیم و مایه املت را داخل ظرف می ریزیم.
فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ظرف حاوی مواد را به مدت ۳۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا املت اماده شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی املت رنگ بگیرد.