برای جلوگیری از گرسنگی در صبحانه چه بخوریم؟



انتخاب وعده غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان بسیار مهم است. زیرا بر گرسنگی و تشنگی در طول روز تأثیر مستقیم دارد.

با شروع ماه مبارک رمضان و عمل به روزه داری، علاوه بر فواید بی شماری که روزه می تواند برای بدن انسان داشته باشد، بسیاری از مردم نگران این هستند که صبحانه و افطار چه غذاهایی بخورند تا احساس ضعف نکنند. روز

سردرد، سرگیجه، ضعف و بی حالی از جمله مشکلاتی است که هر روزه داری در ماه رمضان ممکن است با آن مواجه شود.

یک وعده غذایی مقوی در سحر

غذاهای سبک مانند پلو و گولش یا غذاهای سبکتر مانند صبحانه برای صبحانه مناسب است.

از مقدار مغذی اما کم، کمی نمک، کمی چربی و شکر استفاده کنید.

از سبزیجات و سالاد به مقدار مناسب استفاده کنید.(سبزیجات علاوه بر داشتن ویتامین، آب بدن را نیز تامین می کند).

نوشابه های گازدار، شربت های بسیار شیرین و چای های پررنگ باعث تشنگی و خشکی دهان و گلو می شوند و بهتر است از آنها استفاده نکنید.

روزه داری نباید غذاهای سرخ شده یا چرب بخورد. زیرا در طول روز تشنه آنهاست.

غذاهای پر پروتئین مانند کباب و ماهی، غذاهای پرچرب مانند کتلت، کاکائو، سوسیس و کالباس، فرآورده های جانبی و غذاهای تند باعث تشنگی و خشکی دهان و گلو می شوند و نباید مصرف شوند.

بیشتر بخوانید  زنگ خطر موج ششم کرونا در کشور به صدا درآمد -

دیدگاهتان را بنویسید