برای افطار دسر هندی گلاب ژامون درست کن!
با یه بسته نون تست این دسر و درست کن! مزه باقلوا میده!! ولی سختی باقلوا کجا و این کجا.. یه جایگزین واسه زولبیا بامیه اس… فقط یادت باشه وقتی داری ازش برمیداری یکمم شربتشو بریز کنارش که لذتشو ببری
طرز تهیه دسر هندی گلاب ژامون
مواد لازم :
۸ اسلایس نون تست ساده
شیر تا ۱۰ ق غ میتونین بریزید(ولی کمتر بریزید تا خمیرتون جمع شه تو دست)
برای شربت بار
آب یکم و نیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ ق غ
زعفرون هرچقدر کَرَمته
هل ۳ تا دونه خرد شده
گلاب ۱ غ ق
طرز تهیه:
ول که دور نونارو بگیر و با شیر ترکیب کن تا خمیرت بدست بیاد حالا خمیر و قلقلی کن و بزار تو بخچال تا یکم خودشو بگیره!
تو این فاصله روغن و داغ کن و توپ هارو حسابی سرخ کن
واسه شربت هم اب و شکر و روی حرارت بزار و هل و ابلیمو زعفرون و گلاب و اضافه کن !
از زمانی که شکر حل شد تقریبا ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه
نکته خیلی مهم
شربت داغ رو بریز روی توپ ها و درشو حتما ببند تا با هم معاشرت کنن..
حتی یک شب هم میتونه استراحت کنه!
تو یخچال بزار و حتما موقع سرو یکم از شربت تو کاسه ات بریز و …..
گلاب جامون یکی از دسرهای خوشمزه هندی
نوش جان