مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بدون نیاز به سیخ و منقل کباب لولی درست کن | طرز تهیه کباب لولی +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

کباب لولی نوعی کباب سیخی است که به طور سنتی روی منقل پخته می‌شود. این کباب به شکل لوله‌ای است که از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، ادویه و سبزی تهیه می‌شود.با این روش کباب لولی در تابه درست کنید.

کباب لولی در آشپزی ارمنی، آذربایجانی و همچنین در قفقاز جنوبی، خاورمیانه و آسیای مرکزی رواج دارد. 

مواد لازم:

برای کباب:

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده 

۴ قاشق غذاخوری پودر سوخاری 

دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

ادویه ها:نمک، فلفل‌سیاه، زردچوبه و پاپریکا 

یک عدد سیر رنده شده

یک قاشق چایخوری بکینگ پودر 

برای پیاز و جعفری:

یک عدد پیاز خلالی شده

دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 

مقداری نمک، سماق و روغن زیتون 

اگه دیدید مواد کباب خیلی سفت هست میتوانید با چند قاشق آب نرمش کنید

داخل روغن داغ با حرارت کم پایپ کنید

بیشتر بخوانید  سیل شدید در داراب / دستور تخلیه ۴ روستا + فیلم
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *