بدهی 18 تریلیون تومانی از شهرداری مشهد در پایان دوره پنجم و اظهارنظر درباره آن


به گزارش آژانس فارس در مشهد ، میزگردی تحت عنوان “آینده ساخت و ساز در مشهد و راه حل جایگزین جرم” امشب در دفتر نمایندگی فارس در مشهد برگزار شد ، جایی که برات علی هاکپور ، عضو چهارمین کمیته برنامه ریزی شهری شورا ، محمد هادی مهدنیا پنجام و حمید ضمیری ، عضو منتخب شورای ششم مشهد ، در این باره گفتگو کردند.

70٪ درآمد شهرداری مشهد در دوره چهارم ، این تخلف بود

یکی از اعضای کمیته برنامه ریزی شهری شورای چهارم در بخشی از میزگرد اظهار داشت: وقتی دولت درآمد شهرداری ها را به عهده خود می گذارد ، درآمد پایدار برای آنها تعیین نمی کند.

به گفته برات علی حق پور بابیان اینکه در دوره چهارم حدود 70 درصد درآمد شهرداری مشهد از فروش کالاها تأمین می شود ، با اشاره به مشکلاتی که سازندگان را به این مسیر اشتباه می کشاند ، اظهار داشت: اگر به واقعیت های جامعه نگاه کنیم ، باید بین توسعه تفاوت قائل شویم. و گسترش افقی و عمودی شهر به منظور ایجاد تناسب ، گسترش افقی شهر به طور غیرقابل کنترل هزینه های ایجاد زیرساخت های بیشتر را برای شهر تحمیل می کند که از نظر اقتصادی برای مدیریت شهرها توجیه ندارد ، از طرف دیگر ، اگر ما شهر را به صورت عمودی گسترش می دهیم ، یعنی افزایش تراکم ، همچنین نیاز به تقویت زیرساخت ها دارد.

یکی از اعضای شورای چهارم مشهد خاطرنشان کرد: از طرف دیگر ، مسکن طبق معیارهای برنامه های تفصیلی اغلب توجیه اقتصادی ندارد ؛ هنگام بحث در مورد تراکم زمین با ارزش بالا ، ساخت دو یا سه طبقه برای سازنده به هیچ وجه توجیه اقتصادی نخواهد داشت ، زیرا قیمت واحد افزایش می یابد و بنابراین اگر سازنده برای پوشش هزینه های تولید قیمت را افزایش دهد ، مسکن ساخته نخواهد شد اگر بخواهد فروخته می شود. قوانینی وضع کنید که به او کمکی نکند. این امر باعث کاهش عرضه مسکن در شهر و افزایش بی رویه قیمت ها می شود ، بنابراین سازنده تصمیم می گیرد تخلف کند و هزینه ها را پرداخت کند ، زیرا اگر درآمد شهرداری را تعیین کنیم برای او سودآور است. این نخواهد بود.

بیشتر بخوانید  وارث تاج و تخت سعودی در تلاش است تا از مقامات لبنانی جاسوسی کند

شورای ششم با 18000 میلیارد تن اداره شهر مشهد را به دست می گیرد

عضو منتخب شورای ششم مشهد نیز در این جلسه گفت: هنگام بحث در مورد ساخت و ساز ، با چندین مسئله روبرو هستیم. اولین سوال این است که درآمد شهرداری برای مدیریت شهری مانند مشهد باید چند سال داشته باشد؟ امسال بودجه فعلی شهرداری حدود 5 700 میلیارد تن است ، به عبارتی هر روز 15 میلیارد تن برای مدیریت شهر مشهد هزینه می شود ، این بدان معناست که اگر شهرداری مشهد نمی تواند سالانه 5 درآمد کسب کند 700 میلیارد تن ، نه برای اینکه بتوانم شهر را حفظ کنم.

حمید ضمیری افزود: س questionال دیگری که مطرح می شود این است که چرا در تمام دوره های گذشته شورای شهر و شهرداری مشهد تصمیم به توقف ازدحام جمعیت گرفته اند اما این موضوع در هیچ دوره اجرایی اجرایی نشده است؟

وی در بخشی دیگر از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره میزان بدهی فرماندار شهرستان در پایان این دوره گفت: بدهی در همه دوره ها وجود دارد و چیز جدیدی نیست. هرچه شورا و شهردار فعال تر باشند ، بدهی های بیشتری در پایان دوره وجود خواهد داشت.

عضو منتخب شورای ششم مشهد میزان این بدهی را حدود 18 هزار میلیارد تومان دانست و افزود: این بدهی تا پایان سال 1400 سررسید می شود و 5 میلیارد میلیارد تومان مربوط به دوره سوم شورا از طریق شهرداری پیمان که در دسامبر خواهد بود.

ضمیری خاطرنشان کرد: هرچه تورم ، تورم و فعالیت بیشتر باشد ، میزان بدهی در پایان دوره بیشتر خواهد بود. شوراها معمولاً در آغاز با چالش بدهی دوره قبلی مواجه هستند و شورای ششم نیز از این قاعده مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید  پیدا شدن ماری عجیب با دست و پا در اصفهان+ فیلم

شهرداری مشهد علاوه بر بدهی طلبکارانی نیز دارد

رئیس کمیته برنامه ریزی شهر شورای پنجم شهر مشهد نیز در این نشست گفت: “بدهی کار بدی نیست. اتفاقاً هرچه این تعداد بیشتر باشد ، پروژه های کار و توسعه بیشتری در شهر انجام می شود اما بدهی به طور کلی. اگر در مورد حقوق کارمندان و هزینه های جاری باشد خوب نیست. “این یک ورشکستگی است.

محمد هادی مهدنیا گفت: من قبلاً گفتم بدهی چیز بدی نیست ، بدهی به خودی خود برای ساخت پروژه های عمرانی مانند قطارهای شهری یا پل های شهر بد نیست. من معتقدم که شهرداری ها یک سازمان فوق العاده هستند ، مانند سایر شرکت ها و سازمان ها ، هم اعتبار دارند و هم بدهی و این طبیعی است. تأکید می کنم که بدهی اگر برای پروژه های شهری باشد بد نیست ، زمانی که ما مدیریت شهری را از دوره چهارم به عهده گرفتیم. اولین جلسه به ما گفت که ما 25 میلیارد تن حساب داریم و در پایان ماه باید 100 میلیارد تن برای کارمندان شهرداری پرداخت کنیم. این مشکل ما را نگران کرد اما بعد از حدود چهار ماه کار به روال معمول ادامه یافت. شهرداری های زیادی وجود دارد ، این جای نگرانی نیست.

جزئیات این میزگرد و نظرات مهمانان به زودی منتشر می شود.

انتهای پیام / 70068


دیدگاهتان را بنویسید