در این دستور غذا در مورد طرز تهیه سالاد استیک صحبت خواهیم کرد.
این دستور برای چهار نفر است، اگر رژیم غذایی دارید یا ترجیح می دهید کمتر گوشت بخورید، می توانید این مقدار را تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه سالاد استیک
پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو عدد فلفل خرد شده
پیاز متوسط ریز خرد شده از وسط نصف می شود
به میزان لازم نمک اضافه کنید
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت استیک 500 گرم
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
آب لیموی تازه سه قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده 12 پیمانه
یک عدد آووکادوی خرد شده
جعفری خرد شده جعفری خرد شده
طرز تهیه سالاد استیک
فاز اول
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و کف آن یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و فلفل، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا قهوه ای طلایی و بسیار نرم شوند. حدود 16 تا 18 دقیقه طول می کشد.
فاز دوم
در این مدت استیک را با پودر پاپریکا قرمز، فلفل سیاه و نمک مزه دار کرده و گوشت را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و کف ماهیتابه داغ شده روغن بریزید. گوشت را به آرامی زیر و رو کنید و مراقب باشید نسوزد.این کار را تا زمانی ادامه دهید که رنگ آن قهوه ای شود و فقط یک نقطه صورتی وسط گوشت باقی بماند. حدود هفت دقیقه طول می کشد سپس آن را از تابه خارج کرده و می گذاریم تا کاملا خنک شود و بعد از آن می توانید گوشت را به دلخواه تکه تکه کنید.
سطح سوم
در یک کاسه بزرگ، آب لیمو، روغن زیتون باقیمانده و فلفل را مخلوط کنید. سپس کاهو، کمی جعفری و آووکادوی خرد شده را اضافه کنید و روی آن فلفل، پیاز و تکه های استیک را اضافه کنید. بقیه جعفری را اضافه کنید، نمک و فلفل را به سالاد استیک اضافه کنید، سالاد شما آماده است و می توانید آن را با سس های دلخواه مانند سرکه بالزامیک و خرده نان سرو کنید.
استیک گوشت گاو
باید بخوانید:
نکات مهم برای تهیه سالاد استیک
- اگر زمان کم و بیش برای پختن گوشت دارید، می توانید آن را به دلخواه سرخ کنید.
- برای سرخ کردن گوشت می توانید از کره استفاده کنید.
- برای طعم بهتر می توانید استیک را چند ساعت مرینیت کنید.