با کمبود این ویتامین در بدن، سرطان دارید


در این مقاله هر آنچه که باید در مورد ویتامین B17 بدانید را آماده کرده ایم. خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم. تشویق شوند.

خواص ویتامین B17 یا آمیگدال چیست؟

ویتامین B17 یکی از بحث‌برانگیزترین ویتامین‌های دهه اخیر است که با نام آمیگدالین شناخته می‌شود. این ویتامین امروزه به عنوان درمان کننده سرطان شناخته می شود و از هسته زردآلو به دست می آید. مصرف این ویتامین در مقادیر معمولی بی خطر است اما بیشتر از آن به دلیل وجود سیانید به شکل هیدروژن سیانید برای بدن سمی خواهد بود.

نام آمیگدالین از کلمه amygdala به معنای بادام گرفته شده است. این ترکیب از خانواده نیتریلوزید است و از دو مولکول بنزالید و سیانید تشکیل شده و در ترکیبات پزشکی به نیتریل لوسید معروف است.
مهمترین و اصلی ترین ویژگی ویتامین B17 یا آمیگدالین کنترل و پیشگیری از سرطان است. تحقیقات اخیر نشان داده است که این ماده نقش مهمی در درمان غدد سرطانی داشته و مصرف آن باعث از بین رفتن سلول های سرطانی می شود. آمیگدالین مواد سرطان زا را در بدن تجزیه می کند، از عرضه مواد مغذی به سلول های تومور جلوگیری می کند و از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند. خواص ضد سرطانی این ویتامین در سرطان پروستات، سرطان ریه، سرطان روده بزرگ و سرطان رکتوم مورد توجه قرار گرفته است.


خواص ویتامین B17

یکی دیگر از خواص ویتامین B17 اثر آن در برابر سرفه و آسم است. ترکیبات موجود در این ویتامین در بدن تجزیه می شود و می توان از آن برای درمان سرفه و آسم با کاهش تحریک راه های هوایی استفاده کرد.
ویتامین B17 برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و در درمان بیماری های حاد معده و آتروفی معده و همچنین در درمان زخم معده نقش مهمی دارد.
ویتامین B17 دارای خواص ضد التهابی است و به همین دلیل آمیگدالین نقش مهمی در تسکین درد و از بین بردن التهاب دارد.
ویتامین B17 به درمان دیابت کمک می کند. آمیگدالین باعث تسریع فعالیت آنزیم های پانکراس، افزایش عملکرد انسولین و کاهش قند خون می شود.
به طور کلی ویتامین B17 نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی دارد و مصرف به مقدار کافی آن به پیشگیری از بیماری کمک می کند.

بیشتر بخوانید  خواص دارویی و درمانی روغن درخت چای

منابع ویتامین B17

مهم ترین منابع ویتامین B17 بادام تلخ، هسته هلو، هسته زردآلو، هسته گیلاس، دانه گوجه سبز، مغز شلیل و هسته سیب است. این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از این ویتامین است. مطالعات نشان داده است که این ویتامین در اکثر گونه های جنس Prunus نیز وجود دارد. جوانه یونجه، جوانه بامبو، تمشک یا شاه توت، گندم سیاه، دانه ارزن، جو، برنج قهوه ای، بادام زمینی، کاساوا، آب راش و سورگوم از دیگر مواد تشکیل دهنده این ویتامین هستند.


پیشگیری از سرطان با ویتامین B17

عوارض کمبود ویتامین B17

می تواند مقاومت بدن در برابر سرطان را کاهش دهد. متخصصان تغذیه مصرف روزانه 5 تا 30 هسته زردآلو را برای کنترل و پیشگیری از سرطان توصیه می کنند و بهتر است هسته زردآلو را با سه وعده غذایی مصرف کنید.

مسمومیت با ویتامین B 17

گزارشی مبنی بر مسمومیت با این ویتامین گزارش نشده است، اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث مسمومیت شود. مقدار مناسب این ویتامین یک گرم در روز است. برخی از علائم و نشانه های مسمومیت با ویتامین B17 عبارتند از سردرد، ضعف، سرگیجه و گاهی اوقات افت فشار خون.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که اگر در مورد خواص ویتامین B17 و مصرف آن شک دارید، اما می خواهید از آن به عنوان یک داروی پیشگیری و کنترل استفاده کنید، بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید. اطلاعات ارائه شده در این مقاله فقط برای اهداف آموزشی است و نباید به عنوان جایگزینی برای مشاوره تخصصی استفاده شود.


دیدگاهتان را بنویسید