با همین چند ترفند ساده اما حرفه ای یک نان پرتزل پف دار درست کنید


نان بزرگ و فانتزی یکی از محبوب ترین انواع نان است. گاهی اوقات نان را با پر کردن و مغزهای مختلف طبخ می کنند. نان پورزل یک نان بزرگ و بدون مغز است. طرز پخت کمی متفاوت است اما در فر تهیه می شود و نیازی به فر ندارد. نان ینا را می توان با پنیر و سبزیجات یا نان و میان وعده و سالاد سرو کرد. برای آموزش کاملتر و مرحله به مرحله طرز تهیه نان چوب شور با ما همراه باشید.
نان بزرگ و فانتزی یکی از محبوب ترین انواع نان است. گاهی اوقات نان را با پر کردن و مغزهای مختلف طبخ می کنند.

مواد لازم برای نان چوب شور

  • آرد حدود 4 پیمانه
  • یک و نیم لیوان آب
  • کره به دمای محیط 25 گرم می رسد
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه شیرینی پفکی


من نمی دانم


فاز اول

برای تهیه یک چوب شور خوشمزه ابتدا آب ولرم داخل کاسه بریزید که انگشت نسوزد. خمیر و شکر را به آن اضافه کنید و روی درب آن بگذارید و حدود 10 دقیقه بگذارید بماند تا خمیر کاملاً آماده شود و پف کند.


فاز دوم

در این مرحله یک کاسه بزرگ بردارید و کره ای را که به دمای محیط رسیده است بریزید. سپس کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را اضافه کرده و مخلوط کنید.


سطح سوم

4 پیمانه آرد را داخل مواد الک کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. اگر آرد زیاد بود کمی آب اضافه کنید تا خمیر مورد نظر بدست آید. خمیر را با دست به مدت ده دقیقه ورز دهید. ماهیتابه را روغن کاری کنید.

باید بخوانید:


مرحله چهارم

سپس خمیر را داخل آن می گذاریم و سلفون می گذاریم و می گذاریم خمیر یک ساعت بماند تا یک عدد شود و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ریش های 70 گرمی تقسیم کنید. هر چانه را به شکل روبان در آورید.


مرحله پنجم

نوارها را به صورت دایره ای بپیچید و دو سر خمیر را خم کنید و به صورت دایره ای در آورید. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. داخل شرپا سه لیوان آب و 70 گرم جوش شیرین بریزید و روی آتش بگذارید تا بجوشد.


مرحله ششم

خمیر فرم گرفته را به مدت ده ثانیه در این آب جوش قرار دهید. بعد از 10 ثانیه خمیر را از آب در حال جوش خارج کرده و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. روی آن کنجد یا نمک دریا بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.


مرحله هفتم

در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. می توانید آب جوش و جوش شیرین را بردارید و خمیر را از ابتدا در سینی فر قرار دهید. زرده تخم مرغ را بریزید و با کنجد تزیین کنید و در فر بپزید.


بیشتر بخوانید  یک نوشیدنی تایلندی مناسب برای رفع خستگی

دیدگاهتان را بنویسید