مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

با هر مواد و هر نونی میتونی این غذارو درست کنی | طرز تهیه غذای فوری +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

این دستور پخت یه غذای فوری و خوشمزه پنیزیه که میتونه برای شام، ناهار یا حتی یه میان وعده عالی باشه. با کمی خلاقیت میتونید مواد رو مطابق میلتون تغییر بدید و از طعم های مختلف لذت ببرید. 

مواد لازم:

* نان باگت یا نان مینی برگر: به تعداد دلخواه

* پنیر ورقه ای: به مقدار لازم

* پنیر پیتزا: به مقدار لازم

* پیاز: 1 عدد

* قارچ: 200 گرم

* کره: 2 قاشق غذاخوری

* گوشت چرخ کرده: 200 گرم (اختیاری)

* نمک، فلفل، اویشن و پاپریکا: به مقدار لازم

* سس مایونز: به مقدار دلخواه

مراحل پخت:

1. آماده سازی مواد:

    * پیاز رو نگینی خرد کنید و قارچ ها رو ورقه ای برش بزنید.

    * اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، اون رو با نمک، فلفل، اویشن و پاپریکا تفت بدید تا بپزه.

2. لایه بندی:

    * نان ها رو از وسط برش بزنید.

    * روی هر نیمه نان، سس مایونز بمالید.

    * پنیر ورقه ای، قارچ و (در صورت تمایل) گوشت تفت داده شده رو روی نان بچینید.

    * در نهایت، با پنیر پیتزا تمام سطح نان رو بپوشانید.

3. پخت:

    * اسلایدرها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار بدید. (برای فر گازی از دمای 180 درجه سانتیگراد استفاده کنید.)

    * میتونید اسلایدرها رو توی تستر یا سولاردم هم بپزید.

4. سرو:

    * بعد از پخت، اسلایدرها رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشن.

    * سپس با سس دلخواه سرو کنید و از طعم بی نظیرشون لذت ببرید!

بیشتر بخوانید  گوشت قرمز ، قاتل خوشمزه! | اخبار را بررسی کنید

نکات:

* میتونید از انواع مختلف نان مثل نان تست، نان ساندویچی یا حتی نان لواش برای تهیه این اسلایدرها استفاده کنید.

* برای تنوع بیشتر، میتونید از مواد دیگه ای مثل فلفل دلمه ای، ذرت، ژامبون و سوسیس هم توی اسلایدرها استفاده کنید.

* اگر به پنیر پیتزا دسترسی ندارید، میتونید از پنیر موزارلا یا چدار رنده شده استفاده کنید.

* برای اینکه اسلایدرهاتون تُردتر بشن، میتونید قبل از پخت، روی نان ها رو با کره ذوب شده برس بکشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *