با هدف توسعه صنایع نجاری در کشور


به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی سمنان ، کامران پورمقدم در حاشیه بازدید از برنامه های مدیریت منابع طبیعی و مدیریت آب استان سمنان برای طرح توسعه قطع درختان اظهار داشت: در پایان این برنامه ، باید 75000 هکتار چوب کشت شود.

وی ادامه داد: تا پایان سال چهارم برنامه توسعه کشور ، یعنی. در پایان سال 1399 ، توسعه نجاری در زمینی به مساحت 40000 هکتار انجام شد.

وی گفت: با دستیابی به هدف توسعه 40 هزار هکتار چوب در سال جاری ، برنامه ششم توسعه با کاشت نهال در 80 هزار هکتار محقق می شود.

مجری طرح ملی کشاورزی سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری اظهار داشت: مناسب ترین راهکار برای تأمین چوب مورد نیاز کشور و حفظ جنگل ها فرآوری چوب است و توسعه فرآوری چوب با جدیت دنبال می شود.

وی افزود: صنایع چوب از جمله نئوپان و تولید MDF از مصرف کنندگان چوب هستند و حدود 40 درصد مصرف چوب کشور مربوط به این کارخانه ها است.

وی یادآور شد: با توجه به تصویب بهره برداری از جنگل ها در قسمت شمالی کشور ، موضوع رشد چوب از اهمیت مضاعف برخوردار است. زیرا یکی از منابع اصلی تهیه مواد اولیه صنایع نجاری و کاغذ سازی است.

پورمقدم خاطرنشان کرد: واردات چوب برای تأمین مواد اولیه از صنعت چوب نیز دارای مشکلاتی از جمله مشکلات ارزی ، شرایط اقتصادی و قرنطینه ای و محدودیت های واردات چوب است.

وی اظهار داشت: واردات پوست پوست می تواند منبع آفت و تهدیدی برای زیستگاه های طبیعی درختان باشد ، بنابراین واردات چوب مشکلات خاص خود را دارد و ایمن ترین راه برای تأمین مواد اولیه صنایع الوار و کاغذ توجه است توسعه کار نجاری در کشور. “

بیشتر بخوانید  آیا دلارهای سعودی را برای بمباران خوزستان در زمان جنگ به یاد دارید؟ | حبیب

پورمقدم گفت: درختانی که اکنون در طرح توسعه چوب کاشته شده اند می توانند از سال 1405 به بعد مورد استفاده قرار گیرند.

مجری طرح ملی چوب کشاورزی جنگلها ، مراتع و آبخیزداری افزود: با توجه به شرایط کمبود آب ، توسعه کشاورزی چوب نیز با استفاده از آبهای نامتعارف دنبال می شود.

وی با اشاره به نقش مهم کشاورزی چوب در تأمین مواد اولیه ، اقتصاد ، اشتغال ، امرار معاش و نیاز به واردات و افزایش صادرات گفت: موضوع کشاورزی چوب به عنوان یک برنامه استراتژیک برای اشتغال زایی و حفظ منابع طبیعی دیده می شود. . “

مجری طرح ملی پرورش چوب سازمان جنگل ها ، مراتع و مدیریت مدیریت آب گفت: هر هکتار کشت چوب اشتغال مستقیم برای یک نفر و اشتغال غیرمستقیم برای سه تا 10 نفر ایجاد می کند.

پورموگادام برای شرکت در برنامه های توسعه ورود به سیستم و جلسه شورای هماهنگی و برنامه ریزی اداره کل منابع طبیعی و مدیریت آب به استان سمنان سفر می کند.

انتهای پیام / 74007 / ز / م /


دیدگاهتان را بنویسید