به گزارش فارس به نقل از اتاق اصناف ایران ، پیکان کلانتری گفت: “مصرف اصلی تولید اکسیژن با برق است و وقتی برق قطع شود زمان بیشتری برای فعال سازی اکسیژن سازها لازم است و بنابراین زمان کمتری برای تولید کردن. “
رئیس اتحادیه ملی گازهای پزشکی و صنعتی افزود: هم اکنون با آغاز موج پنجم شیوع بیماری. ویروس کرونا و دو برابر شدن اکسیژن مورد نیاز باعث کاهش تولید به دلیل قطع برق شده و ادامه این روند منجر به مشکل کمبود اکسیژن در مراکز درمانی خواهد شد.
کلانتری گفت: دیروز 6 ساعت قطعی برق داشتیم و عملاً هیچ تولید نیم روزه و بیش از 10 ساعت کار از مطالعه حذف شد ، بنابراین لازم است هرچه سریعتر برای این مشکل راه حلی پیدا شود و اداره برق در مناطقی که کارخانه های اکسیژن کار می کنند. “شناسایی کنید تا کسوف در این مناطق به حداقل برسد.
رئیس اتحادیه ملی گازهای پزشکی و صنعتی گفت: این مشکل فقط مربوط به کارخانه های تهران نیست بلکه کارخانه های موجود در استان های دیگر از جمله فارس ، خوزستان ، اصفهان و … نیز تماس های زیادی گرفته شده است. برای کاهش تولید به دلیل اختلال. در این روزهای تشدید بیماری کرونر قلب و افزایش تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ها ، بخش برق باید همکاری لازم را با کارخانه های اکسیژن سازی داشته باشد تا شاهد مشکل کمبود آن نباشیم. اکسیژن.
انتهای پیام /