به گزارش سایت طلا، با دیدن این ویدیو شما دیگر هرگز به سراغ مرغ سوخاری نخواهید رفت!
مصرف مواد سوخاری به علت استفاده بیش از حد روغن سبب بروز سلول های سرطانی در بدن افراد خواهد شد و در این زمینه بسیار موثر است. در پخت مرغ سوخاری از روغن بسیار زیادی استفاده می شود و در حرارت بالا سبب بروز ترکیبات ناسالمی در بدن می شود که،باعث بروز انواع بیماری ها و چاقی مفرط در افراد می شود.آکریل آمید یک ترکیب سرطان زا می باشد که، در اثر سوختن و برشته شدن ماده سوخاری در حرارت بالا ایجاد می شود و در هنگام ورود آن به بدن بر روی سلول ها و ساختار ژنی افرادی که مواد برشته و سوخاری زیادی مصرف می کنند، اثر منفی می گذارد.
اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید