با دو قلم مواد یک ترشک خیلی خوشمزه درست کن! | طرز تهیه ترشک انار و لبو +ویدئو


طرز تهیه ترشک انار و لبو 

 

ترشک انار یک نوع خوراکی خوشمزه و ترش است که از ترکیب انار و شکر یا نبات تهیه می‌شود. این خوراکی به عنوان تنقلات یا چاشنی در کنار غذاها سرو می‌شود و طرفداران زیادی دارد.

ترشک لبو و انار رو امتحان کردی؟ اگه درستش کنی عاشقش میشی! یه ترشی متفاوت و خوشمزه که با مواد کم و به روش ساده میتونی خودت توی خونه درستش کنی.

مواد لازم:

* 4 عدد لبو پخته

* 2 عدد انار

* 2 قاشق غذاخوری نمک

* 4 قاشق غذاخوری رب انار

* نصف استکان آب

* 2 عدد نبات قلمی

طرز تهیه:

1. لبوها رو بعد از پخت رنده کن.

2. لبوهای رنده شده، نمک، آب و رب انار رو توی قابلمه بریز و روی شعله کم بذار تا آب لبوها پس داده بشه.

3. نبات ها رو اضافه کن و هم بزن تا حل بشن.

4. وقتی تمام مواد با هم ترکیب شدن، انار دون شده رو اضافه کن و بذار کمی غلیظ بشه.

5. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتی، بذار توی یخچال خنک بشه و غلیظ تر بشه.

خواص ترشک انار:

* ترشک انار سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

* ترشک انار به دلیل داشتن ویتامین C، برای سلامت پوست و مو مفید است.

* ترشک انار به هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند از بروز یبوست جلوگیری کند.

* ترشک انار می‌تواند به تنظیم فشار خون کمک کند.

نکات:

* می‌توانید به جای شکر یا نبات از عسل هم استفاده کنید.

* برای طعم بهتر، می‌توانید از زعفران، گلپر یا سایر ادویه‌ها به ترشک انار اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  کسانی که نوزاد دارند بخوانند | یارانه شیر خشک فقط با این روش به همه نوزادان تعلق میگیرد! + جزئیات

* ترشک انار را می‌توانید به عنوان چاشنی در کنار غذاهایی مانند مرغ، ماهی و کباب سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید