مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

با خوردن جگر بوقلمون دیگر دچار کمبود هیچ ویتامینی در بدن نشوید

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


آشنایی با فواید جگر بوقلمون

امروزه برای پخت غذای خوشمزه با بوقلمون از روش های مختلفی استفاده می شود و هرکس به سلیقه خود آن را تهیه می کند اما فراموش نکنید که باید گوشت بوقلمون و جگر بوقلمون را درست انتخاب کنید. برای هر نفر نیم کیلوگرم گوشت باید در نظر گرفته شود و با چاقوی تمیزی که به چیزی لک نشده است تمیز کنید.یکی از بهترین مواردی که در تهیه گوشت بوقلمون باید به آن توجه کرد ادویه جات است. . اگر می خواهید یک غذای عالی داشته باشید، سعی کنید ادویه را جداگانه بپزید و در 30 دقیقه آخر پخت به معده خود اضافه کنید.

به طور کلی می توان به خواص زیر برای مصرف جگر بوقلمون اشاره کرد:


 جگر بوقلمون

مصرف جگر بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب است
جگر ترکیه سرشار از پروتئین و کم چربی بود. بوقلمون یکی از غذاهای حاوی فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های گروه B است.

باید بخوانید:

مواد معدنی مفیدی مانند روی، مس، پتاسیم و سلنیوم به شدت در جگر بوقلمون یافت می شود.
از آنجایی که اسیدهای آمینه در جگر بوقلمون وجود دارد، می تواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری کند و به عملکرد کبد در دفع سموم از بدن کمک زیادی می کند.
در بوقلمون گوشت سفید وجود دارد و در ناحیه سینه چربی کمی وجود دارد و علاوه بر آن گوشت قرمز تیره در ران ها وجود دارد.
مصرف جگر بوقلمون می تواند حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین کند و منبع عالی روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1، B3، B6 و B12 و همچنین اسیدهای آمینه تریپتوفان است.
در مورد جگر بوقلمون باید بدانید که این جگر بر خلاف سایر پروتئین ها به دلیل بافت خاصی که دارد حجم خود را در هنگام پخت از دست نمی دهد.

بیشتر بخوانید  آقایان در نبود همسرتان املت هندی بپزید


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *