در اینجا به برخی از فواید غذاهای تند نگاهی می اندازیم:
– کاهش وزن. با خوردن این غذا سوخت و ساز بدن به طور موقت افزایش می یابد و کالری بیشتری می سوزاند. همچنین وقتی غذای تند در بشقاب خود دارید، معمولا کمتر غذا می خورید و کالری کمتری می سوزانید.
کپسایسین که فلفل را تلخ می کند و زبان را می سوزاند، کلسترول بد خون را کاهش می دهد و از ژنی که رگ های خونی را باریک می کند، جلوگیری می کند. به این ترتیب برای سلامت قلب مفید است. این نتیجه مطالعه ای است که توسط انجمن شیمی آمریکا منتشر شده است.
با تکنیک های مدرنی که از ادویه جات می آید آشنا شوید
انجمن سرطان آمریکا می گوید کپسایسین رشد سلول های سرطانی پروستات را کند می کند. نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی همچنین نشان می دهد که زردچوبه حاوی آنتی اکسیدانی است که ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد.
محققان ادعا می کنند که کپسایسین اثر ضد التهابی دارد و فشار خون را کاهش می دهد. فلفل قرمز به وضوح فشار خون را سریعتر از هر غذای تند دیگری کاهش می دهد.
منبع: سلام