با این روش سوپ جو رو مثل سرآشپزها درست کن! | طرز تهیه سوپ چو خانگی به روش رستورانی! + ویدئو


سوپ جو قرمز یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های ایرانی است که در بسیاری از رستوران‌ها و خانه‌های ایرانی به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. برای اطلاع از طرز تهیه سوپ جو با ما در ادامه همراه باشید. این سوپ خوشمزه و مقوی از ترکیب جو، مرغ، هویج، پیاز، رب گوجه فرنگی، جعفری و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با رعایت نکات گفته شده، می‌توانید یک سوپ جو قرمز خوشمزه و لذیذ تهیه کنید که نظر همه را به خود جلب کند.

  • جو پوست کنده را به مدت حداقل 6 ساعت در آب بخیسانید.

  • جو را با چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

  • حرارت زیر جو باید متعادل باشد.

  • جو را هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد.

  • جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند.

  • یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.

  • قابلمه‌ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته‌اید روی حرارت بگذارید و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.

  • پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.

  • هویج‌ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.

  • زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه‌ها به خورد پیاز و هویج برود.

  • سینه مرغ را به همراه 2 لیوان آب، 1 پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.

    بیشتر بخوانید  ویدیو/ سارا و نیکا مسیر عاطی سریال یاغی را در پیش گرفتند!

  • سینه مرغ نیم پز شده را به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.

  • جو را به همراه 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب سریع‌تر به جوش بیاید.

  • پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد.

  • در 30 دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

  • پس از سرخ شدن رب آن را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه کنید.

  • در 15 دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

  • جعفری خرد شده را اضافه کنید و دیگر درب قابلمه را نگذارید تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند.

  • **سوپ را در ظرف سوپخوری بریزید و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو کنید.

  • دیدگاهتان را بنویسید