نان تست نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن در برابر حرارت، برشته میشود. این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعده صبحانه مصرف میشود. همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند این نوع نان به کار میرود.
تاریخچه نان تست مانند تاریخچه بسیاری از نانها از قدمت زیادی برخوردار است. این نان از نانهای پر مصرف و پر طرفدار در جهان است که قرنها در سبد غذایی مردم جهان به خصوص مردم اروپا جای دارد.
مواد لازم (برای قالب ۲۰*۱۰*۱۰):
* آرد نول قوی: ۳۰۰ گرم
* خمیر مایه: ۵ گرم
* نمک: ۵ گرم
* شکر: ۱۲ گرم
* آب: ۵۵ گرم
* شیر: ۴۰ گرم
* تخم مرغ: ۲ عدد (معادل ۱۰۰ گرم)
* کره: ۳۰ گرم
نکات مهم:
* میزان مایعات: به دلیل تفاوت در رطوبت آردها، ممکن است به تمام مایعات ذکر شده در دستور نیاز نداشته باشید. با احتیاط و متناسب با رطوبت آردتان از مایعات استفاده کنید.
* تست شبکه خمیر: برای اطمینان از ورز دادن کافی خمیر، حتماً تست شبکه خمیر (پنجره) را انجام دهید.
* وزن چونهها: هر چونه خمیر را ۸۰ گرم در نظر بگیرید.
* استراحت خمیر:
* استراحت اول خمیر بعد از آماده شدن: ۶۰ دقیقه
* استراحت میانی بعد از چونه کردن: ۱۰ دقیقه
* استراحت پایانی در قالب: تا زمانی که حجم خمیر به لبه قالب برسد صبر کنید.
* رومال: تخم مرغ کامل را با نصف قاشق غذاخوری خامه صبحانه به خوبی مخلوط کنید و به آرامی روی نانها را رومال کنید.
دمای پخت:
* فر برقی (المنت بالا و پایین همزمان با فن):
* ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه
* فر گازی:
* پیش گرمایش: ۲۰۰ درجه سانتیگراد
* دمای اصلی: ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه