قلق کباب کوبیده خانگی
کباب کوبیده یکی از محبوبترین و شناختهشدهترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بینظیری دارد. این کباب خوشمزه از ترکیب گوشت چرخکرده، پیاز رندهشده و ادویههای مخصوص تهیه میشود و معمولاً روی سیخ کبابی میشود.
اول اینکه حتما گوشت چرخ کرده را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش بگیرد. دوم اینکه هر چقدر گوشت داشتید نصف آن پیاز لازم دارید. مثلا دو کیلو گوشت یک کیلو پیاز لازم دارد. سوم: فقط تفاله پیاز را در گوشت بریزید و آب آن را برای سیخ گرفتن کباب استفاده کنید.چهارم: آتش کباب نه تند باشد نه ملایم، کباب هارا که چیدید سریع بچرخانید و قلق اصل کاری این است که حسابی گوشت و پیاز را ورز بدید تا جایی که دگه نه به دستتون بچسبه نه به ظرف. ادز آن زمان میتوانید که گوشت را به سیخ بکشید.