با این ترفند تلخی خورش بادمجان رو بگیر



آنچه دیگران می خوانند:

گزارش کردن تو خبر: با رعایت نکاتی و استفاده از سایر مواد غذایی می توانیم تلخی آش بادمجان را از بین ببریم.

گرفتن تلخی بادمجان بعد از پخت

روش اول

اگر تلخی بادمجان طبیعی است، می توانید با اضافه کردن ادویه هایی مانند شاهی، اثر آن را کم کنید.

روش دیگر

روش بعدی این است که هویج یا سیب زمینی را داخل آن بریزید و بگذارید کاملا بپزد سپس از قابلمه خارج کرده و دور بریزید. این روش احتمالا مشکل شما را حل خواهد کرد.

روش سوم

روش دیگری نیز وجود دارد که برای بسیاری از غذاها مناسب نیست، اما می توانید از آن برای تهیه غذاهایی مانند خورش بادمجان استفاده کنید. به این ترتیب مقداری زعفران را با آب جوش بپزید سپس با شکر مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید.

گرفتن تلخی بادمجان بعد از سرخ شدن

اگر بادمجان را سرخ کردید و در فریزر گذاشتید و حالا متوجه شدید که خیلی تلخ است، بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید، زیرا در طب سنتی بادمجان تلخ به کبد و صفرا آسیب می رساند. اگر تلخی بادمجان ضعیف است می توانید از ادویه هایی مانند شاهی استفاده کنید تا طعم کمی تلخ داشته باشد.

نکته: بادمجان هایی را با پوست سیاه، براق، سفت و بدون هیچ نشانه ای از آسیب انتخاب کنید. این گونه بادمجان ها تخم مرغ کمتری دارند و شیرین تر و خوشمزه تر هستند.

بیشتر بخوانید  فال کائنات امروز رو بگیر ببین کائنات بهت چی میگه | تفسیر دقیق

خواص و فواید بادمجان

بادمجان حاوی ویتامین های B1، B6، A و C و مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است.

بادمجان حاوی مواد مغذی گیاهی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

ترکیبات فنلی موجود در بادمجان دارای خواص ضد سرطانی، ضد کلسترول و ضد ویروسی است.

فیبر موجود در بادمجان برای درمان یبوست و کاهش کلسترول خون مفید است.

بادمجان حاوی ضد تشنج است و برای درمان صرع مفید است.

بادمجان کم کالری است و در کاهش وزن موثر است.

بادمجان حاوی مقادیر زیادی پتاسیم و سدیم کم است و برای کاهش فشار خون مفید است.

در مصرف بادمجان احتیاط کنید

بادمجان نارس حاوی ماده ای سمی است و افراد مبتلا به آسم را تحریک می کند.

مصرف بادمجان برای افراد مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش توصیه نمی شود.

بادمجان حاوی ماده ای سمی به نام سولانین است و برای افرادی که حساسیت دارند مناسب نیست.

بادمجان حاوی اگزالات است و افراد مبتلا به بیماری های کلیه و کیسه صفرا بهتر است از مصرف آن پرهیز کنند.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مقاله با ما در میان بگذارید.


بیشتر بخوانید  آغاز اولین کنگره "استان اصفهان و توسعه ملی"

دیدگاهتان را بنویسید