مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

با آرد و آب توی تابه شیرینی سنتی درست کن !

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



مواد لازم 1 لیوان آرد برنج .. 1 لیوان آرد شیرینی .. دو لیوان آب ..


اینا رو باهم ترکیب کنید خوب هم بزنید بعد از الک رد کنید تا قشنگ خمیرتون صاف بشه دو ساعت به خمیر استراحت بدید خمیرتون باید مثل فرنی باشه غلیظیتش بعدش خمیر بریزید داخل بطری به کف تابه رو با دستمال کاغذی کمی چرب کنید بعد شروع کنید به ریختن از لبه هاش کمی بلند شد از تابه جدا کنید وتا بزنید داخل خشکارتون مغز بریزید که شامل گردو دارچین شکر هستش وبعد داخل تابه با شعله پایین سرخ کنید که به رنگ طلای در بیاد وبعد همه رو سرخ کردید آب شهد درست کنید که شامل شکر1لیوان 1//5لیوان آب وکمی جوش زد شکرتون آب شد زعفرون وگلاب واگه دوست داشتید مغز هل بهش اضافه کنید زیاد اب شربت نباید غلیظ بشه چون رشته خشکارتون بره داخلش خشک میشه همین که یکم جوشید وقوام اومد کافی میتونید رشته خشکارتون شیرین کنید واز این شیرینی سنتی گیلان واسه خانواده درست کنید ونوش جون کنید .


بیشتر بخوانید  نیسان تایتان و عبور از آلاسکا
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *