مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

باقلوا از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار! | طرز تهیه باقلوا خونگی +ویدیو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


باقلوا از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار!

باقلوا از شیرینی های خوشمزه و پرطرفداری است که در انواع مختلفی تهیه می شود. دو نوع رایج باقلوا، باقلوا یزدی و باقلوا ترکی است

طرز تهیه باقلوا خونگی

مواد لازم:

خمیر فیلو: به مقدار لازم

گردو: 250 گرم

پسته: 100 گرم

بادام: 100 گرم

پودر قند: به مقدار لازم

دارچین: به مقدار لازم

کره: 250 گرم

شربت:

شکر: 2 پیمانه

آب: 1 پیمانه

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گردو، پسته و بادام را آسیاب کنید.

دارچین را آسیاب کنید.

کره را ذوب کنید.

هر ورق فیلو را روی سطح صافی پهن کنید و با برس کره ذوب شده روی آن را بمالید.

مخلوط گردو، پسته و بادام را روی خمیر فیلو بپاشید و سپس مقداری دارچین را روی آن بریزید.

فیلو را از عرض به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

هر نوار را به شکل رول بپیچید و در سینی فر بچینید.

باقلوای رول شده را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

برای تهیه شربت، شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

بعد از حل شدن شکر، گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد.

بعد از پخت باقلوا، شربت را داغ داغ روی آن بریزید و بگذارید به خورد باقلوا برود.

باقلوا را بعد از خنک شدن سرو کنید.

نکات:

می توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین باقلوا استفاده کنید

بیشتر بخوانید  دستگیری مرد هزار چهره در خیابان های پایتخت / فیلم

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *