بازیافت زباله عرصه جدید همکاری ایران و ایتالیا است



به گزارش سلام نو به نقل از دانشجو، نمایندگان Puli Ecol، Senesi Spa، دبیرکل موسسه آسیایی در ایتالیا، عضو هیئت مدیره Sensi Spa و شرکت بازیافت Risen Puli Ecol از پروژه های زباله در تهران بازدید کردند. و حوزه همکاری شرکت های ایتالیایی و شهرداری تهران در زمینه تفکیک زباله در مبدا با حضور جلال بهرامی معاون خدمات شهری، مهدی عزیزی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و شادی مالکی مورد بررسی قرار گرفت. . ، معاون امور مناطق سازمان پسماند تهران.

جلال بهرامی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در حاشیه بازدید سرمایه گذاران دو شرکت ایتالیایی از سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با استقبال از این همکاری متقابل گفت: یکی از نکات مهم این است که تهران شاخص کل کشور ایران است، یعنی اگر کاری در تهران انجام می شود، می توان آن را الگوبرداری کرد و در شهرهای بزرگ کشور نیز انجام داد.

جلال بهرامی افزود: اگر روش در ایران نهادینه شود، حداقل 10 کشور همسایه هستند که خواهان این فناوری خواهند بود. از این رو شهرداری تهران نسبت به این همکاری مملو از خوش بینی است و تلاش ما برای تحقق این همکاری است. من شخصاً از طرف شهرداری تهران از تکمیل این پروژه دفاع خواهم کرد.

* 70 درصد زباله ها تا ساعت 10 صبح از مخزن خارج می شود

مهدی عزیزی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در خصوص سیاست های جاری مدیریت شهری گفت: مدیریت فعلی پسماند شهری تهران در حال حاضر به این شکل است که مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران به هشت پهنه عمومی تقسیم شده و باید تعدادی این مناطق واگذار می شود.

وی افزود: هر منطقه که شامل دو تا سه منطقه است در قالب پروژه به پیمانکار بخش خصوصی واگذار شده است و پیش بینی می شود از ابتدای کار اعم از تفکیک و ذخیره سازی تا پایان فرآیند، یعنی نهایی سازی – از صفر تا صد – توسط همان قسمت.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ادامه داد: این امر مستلزم استفاده از فناوری هایی مانند زباله سوز و هاضم است. همچنین انتظار نهایی این است که میزان زباله های دفن زباله زیر 10 درصد باشد.

وی بیان کرد: تلاش شهرداری تهران همواره این بوده که فرهنگ سازی شود که بیش از 70 درصد زباله های شهر تهران تا قبل از ساعت 22 در مخازن زباله شهری تخلیه شود تا در آن ساعت 70 درصد زباله ها از منازل خارج شود.

عزیزی با بیان اینکه محدودیت زمانی برای این شرکت برای انجام این فعالیت وجود ندارد، یادآور شد: همچنین در این مرحله نیازمند پیشنهاد دقیق از سوی شرکت شما هستیم تا بر اساس آن برنامه; مذاکره کنید، برنامه ریزی کنید و شروع به کار کنید.

* تولید روزانه 5700 تن زباله در تهران

معاون امور مناطق شهرداری تهران در قسمت دوم این بازدید با اشاره به جانمایی منطقه 22 MRF گفت: در این پروژه بخشی از زباله های غرب تهران به اینجا منتقل می شود. در محل، پسماندهای خشک و پسماند بیشتری به صورت نیمه مکانیزه تفکیک شده و پسماندهای بیشتری فیلتر شده و پسماندها جمع آوری و برای تهیه کمپوست به آرادکوه منتقل می شوند.

شادی مالکی با اشاره به اینکه پس از طی این مراحل، پسماندهای خشک به فروش می رسد و زباله های دور ریخته شده دفع می شود، افزود: این فاز اول این طرح است که در فاز دوم مشابه این مکان با استفاده از فناوری هایی مانند همانطور که در همان مکان دفع زباله و زباله می شود که منجر به تولید گاز، کمپوست درجه یک و سوخت می شود.

بیشتر بخوانید  چرا سارا و نیکا برهنگی را انتخاب کردند؟! + ناگفته

* حدود سه هزار تن زباله تا سال 1403 از طریق زباله سوز، زباله سوز و هاضم نهایی می شود.

وی ادامه داد: مشابه این منطقه تا دو سال آینده هشت منطقه دیگر به بهره برداری می رسد. این مکان روزانه حدود 700 تن زباله را پوشش می دهد در حالی که کل زباله های شهر تهران روزانه 5000 تا 5700 تن است.

معاون امور مناطق شهرداری تهران اعلام کرد: همچنین بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا سال 1403 حدود سه هزار تن زباله از طریق زباله سوز، زباله سوز و هاضم زباله نهایی می شود. دلیل غیرفعال بودن این سایت در حال حاضر این است که به تازگی راه اندازی شده است اما به زودی به صورت دائمی فعال خواهد شد.

وی یادآور شد: تمامی این پروژه ها با مشارکت بخش خصوصی انجام می شود.

* حدود 60 تا 65 درصد زباله های تهران را زباله های «تر» تشکیل می دهند

ملکی با اشاره به ویژگی های مدیریت پسماند در شمال و جنوب تهران تاکید کرد: در مناطق شمالی شهر تهران میزان پسماند خشک بیشتر است و هر چه از شمال به جنوب شهر پیش می رویم میزان زباله های خشک بیشتر است. زباله های خشک بیشتر است. پسماندهای خشک در مقایسه با پسماندهای خشک رو به کاهش است، اما به طور کلی حدود 60 تا 65 درصد زباله های شهر تهران را زباله تشکیل می دهند.

به گزارش معاونت امور مناطق سازمان مدیریت پسماند تهران؛ دو نوع صفحه نمایش در این مکان وجود دارد، اولی صفحه چرخشی است که زباله های خشک و آلی را از یکدیگر جدا می کند و دومی صفحه نمایش بالستیک است که زباله های خشک دوگانه را جدا می کند.

وی در پایان افزود: همچنین شیرابه زباله به داخل حوضه شیرابه هدایت می شود و پساب آن پس از تصفیه برای آبیاری مناطق سبز استفاده می شود. شماره BOD و COD پساب نهایی پس از تصفیه باید زیر 200 باشد در غیر این صورت سازمان محیط زیست اجازه استفاده از پساب را نمی دهد حتی اگر پساب نهایی به سمت فاضلاب شهری هدایت شود تعداد آن باید زیر 200 باشد.

* اتحادیه اروپا همکاری شرکت های اروپایی با ایران را تحریم نمی کند

در ادامه این جلسه مدیر عامل شرکت Senesi Spa گفت: تخصص اصلی Poli Ecol در ایتالیا جمع آوری و تفکیک زباله است و مرکزی مانند سایت MRF که بازدید کردیم کاملا در اختیار این شرکت است.

رودلفو بریگانتی با بیان اینکه شرکت ما تمایل دارد در صورت امکان با شهرداری در بحث جمع آوری و تفکیک زباله در تهران و در صورت امکان با بخش خصوصی همکاری کند، افزود: ما نیز بسیار خوشحالیم که در تهران هستیم و این جلسات را برگزار می کنیم. نشانه علاقه ما به دستیابی به چنین همکاری مشترک است.

وی درباره تحریم ایران ادامه داد: اگر شرکت ما در نتیجه همکاری با ایران تحریم شود از سوی اتحادیه اروپا این اتفاق نمی افتد، بنابراین اگر کسی بخواهد تحریم کند این آمریکا خواهد بود که برای ما هم مهم است. موضوعیت ندارد، بنابراین هیچ مانع یا مشکلی در رابطه با تحریم ها وجود ندارد.

مدیر کل اسپا سنسی گفت: ما یک تیم هستیم و تیم ما توانایی انجام کامل چنین پروژه ای را از صفر تا صد دارد.

بیشتر بخوانید  فال کائنات امروز | قدرت کائنات در دستان شماست! | از این سفر معنوی غافل نشوید + تفسیر دقیق

وی با بیان اینکه سنسی و پلی اکول مایل به سرمایه گذاری در تهران هستند، خاطرنشان کرد: علاقه اولیه ما مشارکت با شریک خصوصی در ایران است و در فاز اول می توانیم حدود 200 دستگاه جمع آوری زباله و فناوری تفکیک زباله خریداری کنیم. مشارکت با یک شرکت داخلی مزیت محسوب می شود.

رودلفو بریگانتی تاکید کرد: شهرداری تهران پس از مدت کوتاهی می تواند ارزیابی های لازم را برای رفع ایرادات و پیشنهادات احتمالی انجام دهد.

وی در ادامه گفت: تیم ما از طریق آقای دومنیکو پالمیری دبیرکل موسسه آسیایی ایتالیا وارد ایران شد که پس از بررسی روابط فرهنگی و اقتصادی دو کشور، اقدامات بعدی را از طریق سفارت ایران در ایتالیا انجام داد. همچنین از آنجایی که در این مرحله اطلاعات زیادی نداریم و نمی دانیم شریکی که با او همکاری خواهیم کرد چقدر سرمایه دارد، در نتیجه تا زمانی که چنین اطلاعاتی دریافت نشود، نمی توانیم در این مورد دقیق باشیم. وی اظهار داشت: میزان کاری که باید انجام شود نیز بسیار مهم است و نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.

ایتالیا زباله ها را با ماشین آلات جدا می کند

مدیر اجرایی آبگرم سنسی افزود: در مورد نوع فعالیت Poli Ecol و Sensei باید گفت: تفاوت اصلی و اساسی ایران و ایتالیا در بحث جدایی از مبدا است چرا که در ایتالیا کاملا و جدایی ارگانیک از مبدا در حال وقوع است و آغاز این اتفاق از سال 2000 در ایتالیا بوده است.

وی ادامه داد: در مرحله اول فرآیند بازیافت زباله از دستگاه جداسازی و خردکن استفاده می کنیم که زباله ها را جدا و خرد می کند و این کار راندمان کار را بسیار افزایش می دهد. اما مهم‌ترین مشکلی که سیستم‌هایی مانند تهران را با مشکل مواجه می‌کند این است که خشک و زباله با هم پردازش می‌شوند و مواد آلی، مرطوب و مایع چسبندگی ایجاد می‌کنند و در نهایت همه جا را آلوده می‌کنند و به مرور زمان باعث فرسودگی دستگاه می‌شوند. بنابراین سیستم پردازش زباله و مخلوط خشک اساسی ترین مشکل پیش روی تهران است.

وی همچنین با اشاره به موقعیت منطقه 22 فرآوری زباله خاطرنشان کرد: در ایتالیا تنها یک سیستم پردازش زباله وجود دارد که نتیجه نهایی بازیافت زباله های مرطوب و تصفیه پساب حاصل، به دست آوردن آب کاملاً تمیز است که می تواند وارد رودخانه شود.

مدیرعامل شرکت Senesi Spa گفت: همچنین در ایتالیا نیروی انسانی در تفکیک و بازیافت زباله نقشی ندارد و تفکیک کاملاً مکانیزه انجام می شود اما در موارد ضروری نیروی انسانی در داخل یک کابین کاملا سرپوشیده کار می کند. آنها با هوای آلوده از بیرون تماس نداشتند و سلامت مردم به خطر نیفتاد.

وی افزود: در ایتالیا زباله ها به طور کامل از مبدا و منازل جدا می شوند، بنابراین اصلا نیازی به فرآوری مجدد ندارند. بنابراین، در سایت‌های پردازش زباله، فقط زباله‌های خشک بازیافت می‌شوند و زباله‌های مرطوب به فاضلاب تمیز (آب) تبدیل می‌شوند.

* انباشت زباله در ایتالیا خارج از شهرها است

رودولفو بریگانتی در قسمت دوم سخنان خود با بیان اینکه تفکیک زباله در ایتالیا به طور کامل در مبدا انجام می شود، تصریح کرد: اما انباشت زباله در خارج از شهر صورت می گیرد و از آنجایی که اکثر شهرها دارای بافت تاریخی نیز هستند، فضای شهری نمی تواند قابل اجرا باشد. استفاده شده. . همچنین محل پردازش و دفع زباله در ایتالیا بسیار محدود و کوچک است و فضایی به بزرگی آرادکوه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید  بی احترامی رامبد جوان به جانباختگان هواپیمای اوکراینی

وی با بیان اینکه در ایتالیا قانونی وجود دارد که براساس آن حداقل 65 درصد زباله ها باید بازیافت شوند و فقط 35 درصد باید دفن شوند، یادآور شد: اما رسیدن به این رقم با روشی که هم اکنون در تهران اجرا می شود مهم است. تقریبا غیرممکن است، بنابراین برای رسیدن به این هدف در تهران سعی می کنیم زباله ها را به طور کامل از مبدا جدا کنیم. در غیر این صورت دستیابی به این رقم از نظر علمی و عملی غیرممکن است.

مدیرعامل آبگرم سنسی تاکید کرد: اما اگر این اتفاق بیفتد این فرآیند بسیار راحت و مقرون به صرفه خواهد بود و در عین حال تعداد مراکز و مکان های مورد نیاز برای فرآوری و بازیافت بسیار کمتر و بازده بهتری خواهد داشت. .

وی با اشاره به جلساتی که در این سفر با معاون شهردار و مدیران سازمان مدیریت پسماند تهران برگزار شد، پیشنهاد کرد: شرکت ما در فاز اول به صورت پایلوت یکی از مناطق 22 گانه یا مناطق هشت گانه را در اختیار خواهد گرفت. منطقه تهران سپس دستگاه ها و ماشین آلات خود را به این مکان منتقل می کنیم و پس از مدتی فعالیت یک سری داده ها و نتایج بدست می آوریم و بر اساس آن تصمیمات نهایی را می گیریم و برنامه نهایی را مشخص می کنیم.

رودلفو بریگانتی در ادامه گفت: راه شروع فعالیت، راه اندازی یک سری کمپین های تبلیغاتی در محدوده مورد نظر است که حدود 4 ماه به طول می انجامد. اما به طور کلی پروسه ساخت این پروژه از ابتدا تا انتها حدود یک سال و نیم طول می کشد. همچنین یکی از سیاست های اساسی ما بر این اساس است که نحوه کار در تهران به گونه ای است که حضور و همکاری ما برای افرادی که در حال حاضر مشغول به کار هستند مشکل و مزاحمت ایجاد نکند.

وی افزود: ایده آل ترین شرایط برای ما این است که شهرداری تهران افراد و شرکت های مورد تایید خود را معرفی کند تا بتوانیم با آنها همکاری و مشارکت داشته باشیم. بنابراین هدف اصلی ما تحقق همکاری مشترک و بهبود پروژه با استفاده از فرصت های محلی است.

* بازیافت خودکار زباله های الکترونیکی

در ادامه مدیرعامل شرکت بازیافت پولی اکول درباره تفکیک و بازیافت زباله های الکترونیکی گفت: تخصص اصلی شرکت پولی اکول جداسازی و بازیافت زباله های الکترونیکی است که به طور تقریبی انواع زباله های الکترونیکی از جمله کامپیوتر و کامپیوتر را بازیافت می کند. لپ تاپ ها

دویلیو کامپانوچی افزود: فرآیند جداسازی و بازیافت در این شرکت کاملا اتوماتیک و تکنولوژیکی است اما بخش زیادی از این فرآیند از نیروی انسانی نیز استفاده می کند.

وی ادامه داد: این شرکت در تفکیک زباله الکترونیکی به 95 تا 97 درصد رسیده است. همچنین مایلیم با شرکت هایی که در حال حاضر در زمینه جداسازی و بازیافت زباله های الکترونیکی در تهران فعالیت می کنند همکاری داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بازیافت پولی اکول گفت: اگر نیاز به خرید زباله های الکترونیکی از پیمانکاران موجود باشد مانعی از سوی ما وجود ندارد و جای خوشحالی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید