بازار ارمنستان ، فرصتی ویژه برای شرکتهای کوچک ایرانی


علی رسولیان امروز (جمعه) به خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری سازمان صنعت کوچک و مالکیت صنعتی ایران و مرکز پشتیبانی سرمایه گذاری جمهوری ارمنستان در هفته جاری افزود: ارمنستان یکی از کشورهای اتحادیه اوراسیا که می توانند. عنوان مسیر حمل کالاهای ایرانی به روسیه و تحریم ها ، حتی به کشورهای اروپایی ، باید در نظر گرفته شود.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از این فرصت گفت: از این زمان می توانیم کالاها ، فناوری های تحویل و همچنین ماشین آلات و خدمات فنی و مهندسی را صادر کنیم.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران با اشاره به سفر سال گذشته خود به ارمنستان و دیدار با وزیر تجارت ارمنستان گفت: “در این جلسه این سازمان آمادگی خود را برای مکان یابی ، طراحی و ساخت اعلام کرد. شهرهای صنعتی این کشور “.

وی به تلاش مشابه ایرانیان در ساخت یک شهر صنعتی در هرات افغانستان در سال های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: این امر منجر به سرمایه گذاری در این منطقه از افغانستان شده است که اساساً مبتنی بر فن آوری ایران است و نقش خوبی در توسعه کشورمان دارد صادرات “

رسولیان همچنین به برگزاری اولین نمایشگاه تولید و توانمندی های صنعتی ایران در ایروان در دو ماه گذشته که با حضور پررنگ شرکت های ایرانی همراه بود اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه تفاهم نامه توسعه تجارت ارائه شد همکاری های صنعتی و الزامات صنعتی طرف ارمنی به توافقی دست یافت که این هفته امضا شد.

بیشتر بخوانید  وداع زودهنگام مصطفی حسین خانی با المپیک

وی تاکید کرد: صنعت ارمنستان به صنعت کشور ما بسیار نیاز دارد و از این طریق می توان مزایای خوبی برای کشور تعیین کرد.

معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت تأکید کرد: باید از فرصت ها به موقع استفاده شود زیرا اگر به موقع از فرصت ها استفاده نکنیم کشورهای دیگر و رقبا جایگزین ما در این کشور همسایه می شوند.

وی ابراز امیدواری کرد که شرایط حضور شرکت های ایرانی به ویژه شرکت های کوچک و متوسط ​​که می توانند در بازار کشور رقابت کنند حاصل شود ، به طوری که ضمن دستیابی به بازار و حضور دائمی در ارمنستان ، می تواند وارد سایر کشورهای جهانی شود. بازارها از طریق این کشور

بازار ارمنستان ، فرصتی ویژه برای شرکتهای کوچک ایرانی

لزوم ارتقا کیفیت و استاندارد کالاهای ایرانی

در همین راستا ، حسن مرتاجی ، برگزارکننده نمایشگاه های بین المللی در اتحادیه اوراسیا و کشورهای عضو CIS به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: “امسال اولین نمایشگاه بین المللی ایران در ارمنستان که حدود یک ماه و نیم پیش برگزار شد ، با استقبال خوب و علاوه بر کارمندان ، اتاقهای بازرگانی کشور ، اتاقهای بازرگانی ارمنستان ، ایروان و سایر استانهای کشور ، اتحادیه بازرگانی و صنایع و همچنین اتحادیه کارآفرینان و صنعتگران این کشور حضور داشتند.

وی که یکی از برگزارکنندگان نمایشگاه محصولات ایرانی در ارمنستان بود ، گفت: تجارت ایران بین ایران و ارمنستان از حدود 80 میلیون دلار در سال های گذشته به حدود 500 میلیون دلار رسیده است و پتانسیل رتبه بندی بالاتر از تجارت با روسیه را دارد. .

Mortaji ، محصولات در صنعت ساخت و ساز ، از جمله سیمان ، آجر ، سنگ ، کاشی ، درب و پنجره ، آسانسور و آسانسور ، و همچنین محصولات کشاورزی و غذایی و تجهیزات ، نرم افزار پزشکی و لوازم جانبی سخت افزار ، لوازم خانگی و صفحه خورشیدی ، از جمله محصولاتی که وی خاطرنشان كرد كه ایرانیان می توانند در ارمنستان بازار خوبی برای خود ایجاد كنند.

بیشتر بخوانید  زالنوری: دولت ریاست جمهوری درباره چک اعتباری مذاکره / انتقاد نخواهد کرد

وی با اشاره به اینکه تعرفه تجاری ارمنستان با کشورهایی مانند کانادا 4 درصد است ، گفت: از این شرایط می توان کالاهای ایرانی را به سایر کشورها عرضه کرد و در آمریکای شمالی حضور بازار داشت.

این فعال اقتصادی با یادآوری درگیری های سیاسی و نظامی ارمنستان و جمهوری آذربایجان ، پس از آن واردات حدود 2250 قلم کالا ترکیه به این کشور ممنوع شد و گفت: اگرچه این فرصت خوبی برای تجار ، بازرگانان و تجارت ایرانی است. تهیه کنندگان. “اما ایرانیان ابتدا باید با بهبود كیفیت و كمیت محصولات استاندارد جایگاه خود را در تجارت جهانی تقویت كنند.

پیش از این رئیس اتاق بازرگانی ایران و ارمنستان گفته بود: “تجارت ایران و ارمنستان طی سالهای اخیر تا 500 میلیون دلار متفاوت بوده است.”

هرویک یاریجانانیان گفت: با راه اندازی منطقه آزاد مقری در ارمنستان به منطقه آزاد ارس در ایران می توان بر حجم مبادلات بین دو کشور افزود.

وی افزود: این همجواری شرایط رایگان تری را برای هر دو کشور برای تسهیل مبادلات فراهم می کند و می تواند تجارت بین دو کشور را در کمتر از یک سال به 1.2 میلیارد دلار برساند.

دیدگاهتان را بنویسید