بادمجان و خواص بادمجان
-*- بادمجان ها عمدتا در دور بیضی شکل با سطح صاف ، براق، بنفش تیره ارائه شده است. سفید به گوشت کرم رنگ حاوی بسیاری از دانه های خوراکی کوچک . عطر و طعم بادمجان عطر ملایم و تند است.
-*- بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
-*- بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروییی موثتر است.
-*- بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
-*- دانه ی بادمجان ایجاد یبوست می کند.
-*- ریشه بادمجان ، شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده ی خون را داراست، قابض است و می توان از آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.
-*- بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
-*- خوردن بادمجان گرفنگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته ی قلبی محفوظ می دارد.
-*- بادمجان برطرف کننده ی یبوست است.
-*- اگر برگ ها و پوست سیاه بادمجان را بجوشانید این جوشانده ی درمان اسهال خونی است.
-*- جوشانده ی ریشه ی بادمجان درمان بیماری آسم است.
-*- بادمجان معده را تقویت می کند.
-*- آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتبا عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض رهایی یابند.
-*- اگر بادمجان را بسوزانید خاکستر آن را با سرکه خمیر کنید و به زگیل بمالید زگیل کنده خواهد شد.
-*- از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید تا نیم پز شود. سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد به میزان نصف این مقدار آب به آن شکر اضافه کنید آن را به هم بزنید و بنوشید.
نکاتی برای خرید بادمجان
-*- مهمترین نكته در خرید بادمجان، انتخاب بادمجان های با تخم كم و مزه شیرین است.
-*- برای خرید بادمجان به سراغ بادمجانهای گوشتالو، براق، سنگین و بلند بروید با پوستی كشیده و سفت و بدون آثار ضرب خوردگی، چون خوشمزه تر هستند.
-*- البته بادمجانهای دلمه ای هم در بازار ایران یافت می شوند كه اغلب برای درست كردن دلمه به كار می روند.
-*- بادمجان های باریك بیشتر در خورشها یا به صورت سرخ كرده در خوراك به كار می روند.
نکاتی برای سرخ کردن
-*- بادمجان ها را پس از پوست كندن از وسط به دو نیم كنید.
-*- اگر تخم زیاد دارد، آن ها را در بیاورید.
-*- روی آن نمك بپاشید و روی یك سینی دستمال كاغذی بگذارید و بادمجان ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.
-*- پس از یكی دو ساعت آن ها را بشورید و خشك كنید.
-*- حال بادمجان ها را سرخ كنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند
برگردان : مجله اینترنتی دلگرم
مترجم :نرگس زارعی