بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، 4 استان کشورمان بیشترین مرگ و میر از زمان کووید-19 را در هفته سوم بهمن ماه داشته اند.
Omicron Crown اواخر آذرماه وارد ایران شد اما پس از گذشت کمتر از 2 ماه، هیچ برنامه ای برای کاهش یا کاهش قدرت انتقال و انتقال ندارد. در صد و سومین هفته از فوران تاج کشور و در پیک ششم به نام Omicron، بر اساس آمار وزارت بهداشت، تعداد بستری ها و فوتی ها هنوز به اوج و رکوردهای ثبت شده در پیک های قبلی نرسیده است، اما اخیراً چندین برابر شده است. بسیاری از استان ها از آنجایی که تعداد بستریها در هفته دوم بهمن ماه از 6706 مورد به 14392 مورد در هفته سوم رسید و در برخی استانها از جمله خراسان جنوبی، یزد و آذربایجان شرقی، رکورد بیماران قبلی نیازمند بستری به زودی شکسته خواهد شد. .
بررسیهای کشوری نشان میدهد که در هفته سوم بهمن ماه بهطور متوسط 17.31 درصد به ازای هر 100 هزار نفر در کشور بستری شدهاند که بیشترین تعداد بستری در استانهای خراسان جنوبی (41.41 درصد)، جزدا (37.24 درصد)، مازندران (35)، 49٪، کوم (35.42٪) وجود داشت. آمارهای کشوری همچنین نشان می دهد که در هفته سوم بهمن ماه از هر میلیون نفر 5.65 درصد جان خود را از دست داده اند و این تعداد از 204 نفر (در هفته دوم) به 470 نفر رسیده است. بیشترین تعداد فوتی در جزا، کومه، مرکزی و خراسان جنوبی ثبت شده است. استانهایی مانند مرکزی، کرمان، گلستان، البرز، خوزستان، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان نیز با افزایش 3 تا 7 برابری مرگ و میر مواجه بودهاند. توصیه های مثبت سرپایی نیز در 3 هفته گذشته روند رشدی داشته و با جهش دو برابری در هفته سوم بهمن به 231 هزار و 519 نفر رسیده است.
بسیاری از شهرهای کشور با افزایش میزان بستری شدن در بیمارستان ها روبه رو هستند و بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، در حال حاضر 247 شهر شامل تهران، قرمز، 112 شهر نارنجی، 89 شهر زرد و هیچ منطقه دیگری در این شهرستان وجود ندارد. آب. در همین حال علی دهقان منشادی، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) از افزایش هشت برابری مراجعات به این مرکز درمانی نسبت به دو هفته قبل خبر داد و به فارس گفت: تعداد بستری ها نیز شش برابر شده است. در نتیجه درمانگاه فعال تر شد و تعداد بخش های کرونری افزایش یافت. به گفته وی، 35 درصد بیماران مبتلا به دلتا زودتر بستری می شدند، اما امروز 10 درصد بیماران مبتلا به امیکرون باید بستری شوند، اما اینکه مرگ و میر امیکرون کمتر است نباید منجر به عادی سازی شود. .
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در میانه موج ششم قرار داریم و بهتر است واکسیناسیون را تکمیل و پروتکل ها را رعایت کنیم، گفت: وضعیت تا دو یا سه هفته آینده به همین شدت ادامه خواهد داشت. بنابراین، بهتر است واکسیناسیون را با تزریق دو نوبت و سپس نوبت سوم به پایان برسانیم. وی گفت: احتمالاً ستاد ملی ولیعهد امروز (شنبه) تصمیمات مهمی را اتخاذ خواهد کرد که به اطلاع مردم خواهیم رساند.